2,02 ile koydum çocuğu![]()
2,02 ile koydum çocuğu![]()
Bu dönem ortalamam 1.63 diyelim 2. dönem ortalamam 2.40 toplam da 2 yıl ortalamam 2i geçtigi için cc'nin altındaki dersleride geçmiş sayılcak mıyım ? FF hariç tabi![]()
aöf ıle bır sorum olucaktı
akdeniz ünide 2 yıllık bolumde 1. sınıf ogrencısıyım aofe kayıt olabılıyormuyum ıkı unıversıteyı aynı anda okuyarak 4 yıla tamamla gıbı bır sansım varmıdır bırde kayıt tarıhlerı hangı aylarda oluyor yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlar internette aöf geçici. Mezuniyet belgesi verilmediği yazıyor tecrübeli arkadaşlar nedir durum? Forumlardada verilmediği konuşuluyor.
geçtiğimiz dönemden yani 2014 bahar döneminden 3, bu dönemde 2 adet ortalamaya kalan dersim var. bu sınavlardan sonra genel ortalamam tam 2.00 oldu. ama dönem ortalamalarım 1.80 lerde.. geçtiğimiz dönem ve bu dönemki ortalama dersleri vermiş sayılıyormuyum acaba ben ?
.
not ortalaması 2,26 başarılı yazıyor bir tek denetim FF tek ders..... bahar döneminden tek dersim var DC harf notu geldi gecen sene geçmişmi oluyorum bu dersten'de bilemedim yani tek ders hakkım varmı ? varmıdır bilgisi olan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)