User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
43 sonuçtan 39 ile 43 arası

Konu: Motor önerileriniz?

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emretorlak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mesela ben scooter a binmek için A2 ehliyeti almadım.Dolayısıyla tecrübe edindikten sonra güçlü bir makinayı kullanmak her açıdan mantıklı.Scooter bana motorsiklet ruhunu vermiyor.Hele de o 1 karış büyüklüğünde yola emanet tutunan tekerleri ile.
    Elbette istekler ve bir amaç olmalı. Siz scooter'a binmek için A2 ehliyet almamış olabilirsiniz ama başlangıç için en doğru adımın scooter olduğunu da inkar edemezsiniz. Antalya'daki motosiklet mantığını yerinde bizzat görmüş biri olarak İstanbul'da durumların çok farklı olduğunu söyleyebilirim. Malesef orayla bura arasında çok fark var. İstabulda öyle bir çukura denk gelirsiniz ki tepe taklak gidersiniz. O zaman ne güçlü bir makina sizi kurtarır ne de motosiklet kullanabilecek ruh kalır. Scooter yola emanet tutunmuyor. Emanet giden kullanıcalar olmasa böyle bir mantıkda çıkmazdı. Dedim ya Antalya'daki motosiklet mantığını yerinde gördüm diye. Atatürk caddesinde yanımda Honda Activa ile teker kaldırmaya çalışan zihniyeti görünce soğudum hemen...
    Loading World's Best Magazine...

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    scooter zevklıdır sahıbını yormaz. gıdıcegınız yere rahat ve huzurlu geze geze gore gore gıdersınız. en mantıklısı scooter.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Scooter ile başlamanı tavsiye etmiyorum senin için boşa zaman kaybı olacaktır runner tarzı veya maxi scooter diye adlandırılan büyük modeller olsun kullanımları dengeleri ve lastik ebatlarından dolayı viraj içindeki tepkileri diğer motosikletlerden farklı olacaktır ileride büyütmeyi düşünüyorsan vitesli motor kullanmak istiyorsan gidip şehir içinde kullanmak için alıcağın en mantıklı motor senin için Honda CBF 150 olucaktır. Dengesine tepkilerine alıştıktan sonra zamanla büyütürsün belkide çok memnun kalır büyütme ihtiyacı duymazsın 3 senedir CBF 150 kullanan arkadaşım tek yaptığı masraf düzenli bakım servis masrafıdır bu yüzden çin malı bir motosiklet almanı önermem arkadaşın dediği gibi baştan motordan soğursun motosikleti almadan önce ekipmanlarını korumalıklarını almanıda tavsiye ederim racing tarzı bir makine almicaksan 2.el bir motor almak senin için daha mantıklı olucak ileride büyütüceğin zaman 0 alırsın yada çevrende tanıdık geçmişini bildiğin bir motosiklet alırsan kafan rahat olur
    noktasından virgülüne kadar katılıyorum cbf150 yada ybr125 al en ideali vitesleri ögren teknigini geliştir sonra yavaş yavaş yükseltirsin

FT106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yada direk al bir K7 gazı çevire çevire kullan

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnm tavsiyem runner4t 200cc yada derbi 250gt almandır.bunlar sehir içinde çok hızlı makinalar.ama illaki biraz daha büyük isterim dersen kawasaki er-5 yada suzuki gs500 alırdım fiyatlarıda makuL her şekle girerlerr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)