User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: İzmir Yolu

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yazın crx i istanbuldan aldım ve akşamüstü 6 gibi sahrayıcedit den yola çıktım
    tam trafiğin yoğun olduğu saatte tem üzeri körfezi döndüm tem bile kalabalıktı hatta bi ara durduk
    gölcük yalova arasındaki yol çalışması yzündne 20 -30 km lik yolu 2 buçuk saatte aldım !!
    yalova bursa arasında da yalovadan inişe geçerken bi yol çalışması vardı orası da bi yarım saat ekstra sürdü
    onun dışında gece yolculuğu oldu, gece 4 ü geçiyordu izmire vardığımda ama çok eğlendim yolda 100 km sabit hızla gittim,zaman zaman kamyon arkasına takıldığım oldu ama sollama kolay oluyor araç kuvvetli olunca 2 ye çekip hop bitiriveriyosun sollamayı
    bursa çevreyolu otobanda 220 falan bastım bide balıkesir çevreyolunda bi 406 dizel gıcık etti orda da 180 bastım
    izmire geldim izmirde bastım izmir içinde de biraz gezdim toplamda 150 lira benzin harcadım yaklaşık 700 km yaptım bu kadar sıkışık trafiğe ve zaman zaman gazlamaya rağmen..
    vti ın da 90 sabitte farklı yakacağını sanmıyorum o yüzden 150 lirayla körfezi dönerek gelirsin
    gündüz gelirsen 90 ı geçme fazla eğer yolun ilerisini göremiyorsan çünkü en az 5 tane radar oluyor,yol çok bozuk değil eğer araban çok çok alçak değilse sıkıntı olmaz vurmazsın altını, bandırma olayı bence gereksiz,tamam ordan sonrası yol kısalıyor ama yanlış hatırlamıyosam baya bi pahalıydı arabayla gelmek daha ucuza gelir
    pendik yalova vapuru da olabilir yolu kısaltır, izmir karşıyaka istanbul caddebostan 425 km pendik yalova vapuru sayesinde
    önümüzdeki ay işallah bende crx ile gelmeyi düşünüyorum kız arkadaşımla

JumboAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Balıkesır Manısa Arası 2gıdıs 1gelıs Yolları tırlar Erıtmıs Dıkkatlı ol fazla basma uzun duzluklerde radar olması kuvetlı ıhtımal Balıkesır'e kadar guzel Mustafa kemalpaşa Susurluk balıkesır arası kalabalık olabılır. yollar duble mıcır. Balıkesır'den sonra akhısara kadar Dıkkatlı ol. Manısaya geldıgınde Rutın Cevırmeler oluyor Isıklarda Genelde Evrakların tam olsun sorun yasamassın Manısadan Cıktıgın andan ıtıbaren bılkı ızmırdesın. Cunku Bornova gırısınden Itıbaren ızmırın 4 1 yanına cevreyolu var Otobandan guzel KAzasız belasız.

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uçak biletlerine baktımda sanırım yine uçakla gidip araç kiralama yoluna gidicem izmirde en mantıklı ve rahatı olacak gibi, dönüş yolu gözümde büyüdü 8 saat direksiyon sallayıp sonra pzt sabahı işe gitmek ölüm olacak gibi...

öneriler için çok sağolun arkadaşlar

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz 1 depoya gidip 1 depoya dönmüştük geçen sen mayısta izmir ordan da çeşme... megane rs le 3 kişi
    ara ara basaraktan
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)