ben yazın crx i istanbuldan aldım ve akşamüstü 6 gibi sahrayıcedit den yola çıktım
tam trafiğin yoğun olduğu saatte tem üzeri körfezi döndümtem bile kalabalıktı hatta bi ara durduk
gölcük yalova arasındaki yol çalışması yzündne 20 -30 km lik yolu 2 buçuk saatte aldım !!
yalova bursa arasında da yalovadan inişe geçerken bi yol çalışması vardı orası da bi yarım saat ekstra sürdü
onun dışında gece yolculuğu oldu, gece 4 ü geçiyordu izmire vardığımda ama çok eğlendim yolda100 km sabit hızla gittim,zaman zaman kamyon arkasına takıldığım oldu ama sollama kolay oluyor araç kuvvetli olunca 2 ye çekip hop bitiriveriyosun sollamayı
bursa çevreyolu otobanda 220 falan bastım bide balıkesir çevreyolunda bi 406 dizel gıcık etti orda da 180 bastım
izmire geldim izmirde bastımizmir içinde de biraz gezdim toplamda 150 lira benzin harcadım yaklaşık 700 km yaptım bu kadar sıkışık trafiğe ve zaman zaman gazlamaya rağmen..
vti ın da 90 sabitte farklı yakacağını sanmıyorum o yüzden 150 lirayla körfezi dönerek gelirsin
gündüz gelirsen 90 ı geçme fazla eğer yolun ilerisini göremiyorsan çünkü en az 5 tane radar oluyor,yol çok bozuk değil eğer araban çok çok alçak değilse sıkıntı olmaz vurmazsın altını, bandırma olayı bence gereksiz,tamam ordan sonrası yol kısalıyor ama yanlış hatırlamıyosam baya bi pahalıydı arabayla gelmek daha ucuza gelir
pendik yalova vapuru da olabilir yolu kısaltır, izmir karşıyaka istanbul caddebostan 425 km pendik yalova vapuru sayesinde
önümüzdeki ay işallah bende crx ile gelmeyi düşünüyorum kız arkadaşımla![]()