Kendisini foruma şeref üyesi olarak davet etsek tecrübelerini bizimle paylaşka ..
süper adam film bile olabilir![]()
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Hakkı amcanın geçmişte aldığı araçların bir kısmı
2009 C63
2010 C63
2014 CLA45 AMG
http://www.directupload.net/file/d/4...mps5is_png.htm
~ Feel The Difference ~
piste geldi mi haftasonu hakkı abi ?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
hakkı amca best of kankadırtanımayanların tanışmasını öneririrm. CLA 45 AMG ve yeni typer var şuanda. sık sık hadi gazlayalım diye bizim showrooma uğrar bolu ankara falan hadi gazlayalım der
hakkı amcaya vakit ayıracak arkadaş varsa eğlencelidir
) bir seferinde izmitten arabaya downpipe ve bişeyler yaptım hadi gel deneyelim diye bi çıktık yalvar yakar sakaryadan otobandan çıktı
***** mesai saati
bıraksan 1 hafta aralıksız gazlar
![]()
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
Maşallah ya baştan sonuna kadar okudum konuyu çok keyifliydi.. Efsana bir amcamızmışinşallah foruma üye olurda bizlerle anılarını paylaşır.. Rabbim uzun ömürler versin ona sağlıklı sıhhatlı kazasız belasız inşallah..
hakkı amca an itibarı ile yanımda yeni c 63 e sulanıyor![]()
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
Hakkı abime Amca diyen diller utansın hepimizden genç masallah![]()
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Konuyu zevk ile baştan sona okudum hakkı amcanın typer plakasını bilen var mı geçenlerde pendik sahil ışıklarda hakkı amca gibi biri typer ile yeşil yandıktan sonra makas atıp gözden kayboldu resmini çektimticari araç vardı takılamadım peşine bi anda kayboldu zaten
![]()
41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
34 YKN 76 Citroen c3 2010
34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005
sene 2003-2004 belkide 2005 bellboyluk yapıyorum 5 yıldızlı bir otelde bi araç getiriyorum otoparktan Station bi Audi.. Bindim arabayı çalıştırdım gözüm ibreye takıldı 310 du yanılmıyorsam dedim bu nasıl station Audi indim arabanin etrafında turlarken arkasında 1.8T yazıyor kafa oldu allak bullak kendimizce her arabaya biniyoruz ilk defa karşılaşıyorum neyse çalıştırdım gaza dokunuyorum daha önce hiç görmediğim bi tepkime. Neyse bagajları yerleştirdik sahibine sordum dayannamadım bu nedir diye bi gülümsedi RS4 dedi tabi detayları bilmiyorum ben RS4 ün e arkada 1.8T yazıyor dedim Ferrarileri geçiyorum arkada 1.8T yazısını görmeleri şaşırmaları daha keyifli oluyor dedi ogündür RS4 ün ne olduğunu araştırıp öğrendiğim gün.
Kendisimidir tam bilemem uzun yıllar oldu birtek orta yaşlarda olduğunu hatırlıyorum ama bu başlıktan sonra Hakkı Amca olduğuna kanaat getirdimAllah uzun ömür versin , kaza bela vermesin Hakkı amcamıza..
instagrama techturkey olarak ekledim hakkı amcayı merak edenler varsa girip bakabilirler![]()
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
Allah bizede nasip etsin hızlı makinaları da Hakkı amca gibi olsak![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)