Hakki Amca hakkaten efsanedir, oyle boyle degil.
Hakan ustayi arar birsey tarif eder, hakan ustada telefondan izah etmem zor deyince dur ben geliyorum kocum der, 2.30 saat sonra dukkanin kapisinda olurdu:)
Printable View
Hakki Amca hakkaten efsanedir, oyle boyle degil.
Hakan ustayi arar birsey tarif eder, hakan ustada telefondan izah etmem zor deyince dur ben geliyorum kocum der, 2.30 saat sonra dukkanin kapisinda olurdu:)
:) fıkra gibi bir insan diyebiliriz yani.Yaşayan efsane Allah uzun ömür versin.
merak ettim doğrusu hakkı amcayı:)
maşallah amca hızlıymış
Vallahi helal olsun. Saygı duydum okuyunca. Harbiden foruma üye olsada bir kaç güzel hikaye dinlesek. Hakkı amcanın torunu olmak varmış =))
acaba ılerde bızde boyle olacakmıyız
Buarada Hakkı amcaya allah uzun omurler versın...
Yau cok tanismak isterdim ilk defa haberim oluyor kendisinden. Hakkatn ozel bir davet yapilsa sen sakrak ortam daha da guzellesir yav :)
hakkı amca mükemmel bi adamdır Ali Kuranel abimiz getirir hemen hemen tüm araclarını gecen sene (yada 2006 karıştırmıyım şimdi :D )z06 almıştık kendisine saygı duyulucak bi abimizdir kendisi. saygımız sonsuzdur .Yeni gazcılar kumda oynarken gazlayan bi abimizdir istanbul ankara arasında ....
2003 yada 2004 yılındaydı yanılmıyorsam körfezde mavi rs4 üne binmiştim inanılmaz birisi.o yaşta o pilotaj o reflex saygı duyuyorum kendisine
Helal olsun... Allah uzun ömür versin =)
Bende 1.9 TDi yazısından biliyorum RS4 ün arkasına :)
Allah uzun ömürler versin, canlı tanışmayı ciddi anlamda isterdim :)
Amcaya bir turbo vtec yaptıramadık :p:p:p
helal olsun valla :)
helal olsun bu yasta hala zevkini yapıyor. allah uzun ömurler versin.:)
bence 2 araba geçince kendini efsane diye adlandıranları değil böyle bu işe yıllarını vermiş amcaları efsane diye anmalıyız...
böyle amca dostlar başına :)