Allah hayırlı uzun ömürler versin, sayılarını arttırsın...
Keşke bir tanışma fırsatımız olsa.
Printable View
Allah hayırlı uzun ömürler versin, sayılarını arttırsın...
Keşke bir tanışma fırsatımız olsa.
Vaybe benim hic haberim yoktu
Bastan sona okudum herseyi :) Allah uzun omur versin Hakki amcamiza :)
Hakkı amca efsanedir ya :)
ben 140 yapınca nabız hızlanıyor :) amcanın kalp sağlammış , uzunca bir müddet aramızda olması dileğimle :)
sanırsam kendısı bu :)
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net...02&oe=56801342
Vay bunun torunu olmak vardı.
Tam 12 sayfayı baştan sona sıkılmadan okudum, ülkemizde böylesine güzel insanlar olduğunu bilmek gerçekten çok güzel bişey. Yaşlandığımızda Hakkı amca gibi olmayı nasip etsin mevlam :)
helal olsun Hakkı amcaya Allah sağlıklı ömürler versin. inşallah forumda görürüz kendisini ve hikayelerini okuruz.
Teslim toreninde hatira olsun diye birkac resim cekeyim dedim biride Hakki amcaymis yeni farkettim :)
http://i.hizliresim.com/L4ldz0.jpg
Hakkı amca nadide kalan güzel insanlardan, Allah uzun ömürler versin, neşesinden enerjisinden hiçbir şey kaybetmesin.
Maşallah Hakkı amcaya, enerjisi, hızlanması yerindeymiş :) Herkese nasip olmaz böyle enerji, kimisi 50'sinde yaşlandım öldüm tribine girer, kimisi 70'inde roll yapacak adam yok mu der :D Allah uzun ömürler versin.
Yaşayan Efsaneye Allah sağlık sıhat ve uzun ömürler versin...
Kırılan SC li mx5 ini damlaya bırakmış :)
Efsanenin konusu varmış ya :) Yeni gördüm..
C63'ünü iskender abinin dükkanda görmüştüm, araba 125.000km'de idi..
Abi dedim kimin bu araba dünyayı gezmiş, Hakkı Amcanın dedi :) Saygıyla eğildim asahuuahuauha
Gerçekten ekol bir kişilik. 1 kere gördüm sadece ama hikayelerini en az 50 kişiden duydum..
Allah uzun ömür versin :icon_tup:
vay be adaşım amca gibi olabilcekmiyiz acaba o yaşlarda bizde :) , allah uzun ömür versin adamın ruhu genç maşallah :)
Amcanın dışarıdan görüntüsü de hiç öyle gazcı amca gibi durmuyor. Ruhunun gençliği fiziğine dış görünüşüne yansımamış. Aynı dedem gibi duruyor :D
koltuğa oturunca ama demekki içindeki cevher çıkıyor meydana.
maşallah diyelim Allah uzun ömür versin.