Zor gibi gözüksede.bi sürpriz yapıp çeteyi ve hatunları toplayıp gelirim izmirden![]()
Zor gibi gözüksede.bi sürpriz yapıp çeteyi ve hatunları toplayıp gelirim izmirden![]()
23 Mayıs Günü Türkiye'de ilki düzenlenecek olan FullThrottle Festival ve Partisine davetlisin!
Anadolu yakasının nezih semtlerinden olan Fenerbahçe
Marina'nın gözbebeği DalyanClub'ta gündüz 14:30'dan
gecenin derinliklerine kadar sürecek olan FullThrottle Party
TuningTürkiye Dergisi Anasponsorluğunda gerçekleştirilmektedir.
•Yazılı ve görüntülü basınında yer alacağı FT Party'de sürpriz konuklar yer alacaktır.
•Festival Kapıları 14:30'da açılacaktır.
Her yönüyle kalitesini ıspatlamış sürpriz araçlar ve şovları
sizleri sergileceyektir.Egzoz ve müzik şovları
gerçekleştirilecek bunun yanında DJ eşliğinde parti
öncesinde de eğlence tüm gün devam edecektir.
•PS3 Simulasyon turnuvası gerçekleştirilecek.Biletleri
kişilerden kazananlara sürpriz ödüller verilecek.
•Ödüllü dart ve langırt turnuvaları düzenlenecektir.
•Promosyon ürünler
•21:30'da asıl eğlence kapıları ziyaretlilere açılacaktır.
DJBULL TEAM kendini ıspatlamış olan ve halen aktif olarak
Cahide ve Sapphire'de görev olan
Tamer Şengül, Eser Yılgı,Yasemin Kay Allen,Uğur
Peyman,Mert Can,Çağrı Korkmaz sizleri elektronik müziğin doruklarına ulaştıracak.
•Sinevizyon ve lazer gösterileri ile geceye renk katılacak
•DriveSafe kampanyası
•Giriş 20YTL+1 İçecek şeklindedir. Damsız giriş güvenliklerce önlenecek ve kesinlikle alınmayacaktır.
•Parti kapısında kapanışa yakın saatler Taksi ve Taksim-
Bostancı dolmuşları hazır beklemekte olacaklardır.
![]()
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
•Giriş 20YTL+1 İçecek şeklindedir. Damsız giriş güvenliklerce önlenecek ve kesinlikle alınmayacaktır.
Bu ne bohem ya bu ne saçma hayat bune serkeş hayat bu ne kopuk yaşam tarzı yaa böyle iş mi olur![]()
alkollu gecede drivesafe kampanyasi mi olcak![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
DAM olayı kaliteyi her zaman yukarı çeker. Burdan kimse adına konuşmuyorum lütfen yanlış anlamayınız. dam mecburiyeti maalesef apaçi dediğimiz düşük kalitedeki kişilerin elini ayağını kesmek ve kimsenin yanındaki bayana saçma sapan tacizlerde bulunulmasını engellemek adınadır. bu sebeple eşiniz dostunuz veya en yakın bayan arkadaşınız bile sohbet ve eğlence adına yeterlidir. Yok ben fazlasını istiyorum, bayan arkadaşım yok derseniz, gündüz festivale katılıp, sürüyle kız öğrencıyle ırtıbata gecebılırsınız.
![]()
Sen yapamazsan ben mi yapıcam
Yalnız Drive Safe en önemlisi. İçkili ortam tüm gün boyu süreceği için lütfen o gün araç kullanmadan evlerimize dönelim. Yada illa ki araç kullanmak zorunda kalacağız o zamanda muhakkak promıl sınırına uyalım. Hepimiz bu otomobil icadından büyük zevk duyuyoruz, ne canımıza ne malımıza ne de ehlıyetlerımıze bir şey olmasın. Ayrıca bir dezavantaj ise o gece bagdat caddesı tamamen çevirme noktalarıyla dolup taşacak. Ayrıca S virajı gibi gereksiz br organizasyon yuzunden tum emnıyet işi sıkı tutuyor. Kurunun yanında yaş da yanar misali kimsenın başı ağrısın istemiyoruz.![]()
tabi canım arabaya gerek yok yada alkol kullanmayan şöför bulacazgüzel olacak inşallah ya sanerim bide bilmediğim için soruyorum mekan nasıl büyük mü küçük mü açık mı kapalımı kaç kişilik yanıma ona göre dam alacamda
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)