mekan cidden nezih ve güzel. İçerisi 300 kişiyi rahatlıkla alabiliyor. Partideki ortamdan uzaklaşıp bayan arkadaşıyla romantık dakıkalar yaşamak isteyenler festival alanına, yada oturup sakince birşeyler içmek isteyenler ise yine aynı mekandaki diğer lounge'lara yönelebilirler. İmkanı ve seçeneği bol bir gün olacak![]()
Gerçi herşey düşünülmüş, ama ben genede sorayım
İçeri max kaç araç alınacak? Katılım çok fazla olursa, alamıyoruz, dışarı bırakın denmesin?*****, Fenerbahçe de park yeri bulmak zordur... Özelikle hafta sonu oldu mu imkansızlaşır...
yaş sorunu yok. DAM zorunluluğu sadece gece partyde olacak.
Otopark sorunu var. İçerde festival programı akşam 9a kadar otoparkta gerçekleştirilecek. Haliyle maksimum 20 araç sergilenecek. Fakat katılımcı için otopark maalesef yok. Bir arkadasın dediği gibi Fenerbahcede park yapabılmek neredeyse ölüm. Artık ya erken gelıp yer kapılabılır sokaklardan yada bıraz uzaga park edebılırsınız. Bence en guzelı o gun aracsız katılmak. Yada ıcmeyen bır sofor arkadasın aracıyla geceye dahıl olmak lazım. Ben de o gun arac kullanma taraftarı degılım. Hem hepımız alkol almak ısteyebılırız hem de park sorunu işkencedir.
Atış serbest olmaz mı? Etkıleyıcı olmak lazım o gece. Kızlara turbodan girip şanzımandan çıkarsak en fazla o gece kendımıze atarız.Bu tür etkınlıklerın en guzelı o gün farklı insanlarla tanışmaya açık olmasıdır. Allah hepimizin yardımcısı olsun
![]()
Damsız girişi engellemeniz güzel olmuş. Aksi takdirde S'te toplanıp araba döndüren barzolar "gel la parti varmış" diye hücum ederlerdi.
Girişe maximum 3 erkek 1 bayan ortalamasının üzerine çıkanların alınmaması yönünde talimet verilirse birçok sorun daha oluşmadan engellenmiş olur. Yakın dönemde bir adet 172 bir adet de 138 kişinin katıldığı parti düzenledim. Bu hususlara dikkat edildiğinde hem çeşitli tartışmalar önceden engellenmiş hem de kaliteden ödün verilmemiş oluyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)