User Tag List

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
142 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Tuning Türkiye Full Throttle Party

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla başkanım ben o kapıdan her türlü girerim sen derdine yan
    ulan muştu ben o kapıdan kolumda 2 yavruyla girmezsem banada zampara cem demesinler
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zampara cem derken başkanım bak hiç güleceğim yoktu :hehe

saner müftüoğlu
    Misafir
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabi canım arabaya gerek yok yada alkol kullanmayan şöför bulacaz güzel olacak inşallah ya sanerim bide bilmediğim için soruyorum mekan nasıl büyük mü küçük mü açık mı kapalımı kaç kişilik yanıma ona göre dam alacamda
    mekan cidden nezih ve güzel. İçerisi 300 kişiyi rahatlıkla alabiliyor. Partideki ortamdan uzaklaşıp bayan arkadaşıyla romantık dakıkalar yaşamak isteyenler festival alanına, yada oturup sakince birşeyler içmek isteyenler ise yine aynı mekandaki diğer lounge'lara yönelebilirler. İmkanı ve seçeneği bol bir gün olacak

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı saner müftüoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok ben fazlasını istiyorum, bayan arkadaşım yok derseniz, gündüz festivale katılıp, sürüyle kız öğrencıyle ırtıbata gecebılırsınız.
    her şey düşünülmüş arkadaşlar daha ne olsun işte orada olmak lazımdı aslında ama zor be yaw aklım orda kalcak..

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DAM olayı kaliteyi her zaman yukarı çeker. Burdan kimse adına konuşmuyorum lütfen yanlış anlamayınız. dam mecburiyeti maalesef apaçi dediğimiz düşük kalitedeki kişilerin elini ayağını kesmek ve kimsenin yanındaki bayana saçma sapan tacizlerde bulunulmasını engellemek adınadır. bu sebeple eşiniz dostunuz veya en yakın bayan arkadaşınız bile sohbet ve eğlence adına yeterlidir. Yok ben fazlasını istiyorum, bayan arkadaşım yok derseniz, gündüz festivale katılıp, sürüyle kız öğrencıyle ırtıbata gecebılırsınız.
    ahah orda atış serbest yani

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçi herşey düşünülmüş, ama ben genede sorayım

İçeri max kaç araç alınacak? Katılım çok fazla olursa, alamıyoruz, dışarı bırakın denmesin?*****, Fenerbahçe de park yeri bulmak zordur... Özelikle hafta sonu oldu mu imkansızlaşır...

CaglarH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahah orda atış serbest yani
    senin "tatiş"lerin var be canım

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaş sorunumuz var mı acaba?
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaş sorunumuz var mı acaba?
    sana vardır xD +18 cınım sen git evine sütünü ic xD xD

saner müftüoğlu
    Misafir
    yaş sorunu yok. DAM zorunluluğu sadece gece partyde olacak.
    Otopark sorunu var. İçerde festival programı akşam 9a kadar otoparkta gerçekleştirilecek. Haliyle maksimum 20 araç sergilenecek. Fakat katılımcı için otopark maalesef yok. Bir arkadasın dediği gibi Fenerbahcede park yapabılmek neredeyse ölüm. Artık ya erken gelıp yer kapılabılır sokaklardan yada bıraz uzaga park edebılırsınız. Bence en guzelı o gun aracsız katılmak. Yada ıcmeyen bır sofor arkadasın aracıyla geceye dahıl olmak lazım. Ben de o gun arac kullanma taraftarı degılım. Hem hepımız alkol almak ısteyebılırız hem de park sorunu işkencedir.

Atış serbest olmaz mı? Etkıleyıcı olmak lazım o gece. Kızlara turbodan girip şanzımandan çıkarsak en fazla o gece kendımıze atarız. Bu tür etkınlıklerın en guzelı o gün farklı insanlarla tanışmaya açık olmasıdır. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaş sorunu yok. DAM zorunluluğu sadece gece partyde olacak.
    Otopark sorunu var. İçerde festival programı akşam 9a kadar otoparkta gerçekleştirilecek. Haliyle maksimum 20 araç sergilenecek. Fakat katılımcı için otopark maalesef yok. Bir arkadasın dediği gibi Fenerbahcede park yapabılmek neredeyse ölüm. Artık ya erken gelıp yer kapılabılır sokaklardan yada bıraz uzaga park edebılırsınız. Bence en guzelı o gun aracsız katılmak. Yada ıcmeyen bır sofor arkadasın aracıyla geceye dahıl olmak lazım. Ben de o gun arac kullanma taraftarı degılım. Hem hepımız alkol almak ısteyebılırız hem de park sorunu işkencedir.

Atış serbest olmaz mı? Etkıleyıcı olmak lazım o gece. Kızlara turbodan girip şanzımandan çıkarsak en fazla o gece kendımıze atarız. Bu tür etkınlıklerın en guzelı o gün farklı insanlarla tanışmaya açık olmasıdır. Allah hepimizin yardımcısı olsun

saner abi nos basmak serbest mi x)))

saner müftüoğlu
    Misafir
    Alıntı SLVR_PTBLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saner abi nos basmak serbest mi x)))
    valla dedim ya kişinin becerisine bağlı. Fena fena mesajlar gönderen kızların olduğunu söylesem bana inanır mısınız? Adımız çıkacak töbe töbeee

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dam işi kolay, yaş sorunu olmasında Yer için tavsiyelerim Develinin orda ücretli otopark var, biraz daha ilerlerseniz eski Sigma dershanesi yeni bilmem ne kebapçsı var. Oralar müsait oluyor
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

saner müftüoğlu
    Misafir
    Dam işi kolay, yaş sorunu olmasında Yer için tavsiyelerim Develinin orda ücretli otopark var, biraz daha ilerlerseniz eski Sigma dershanesi yeni bilmem ne kebapçsı var. Oralar müsait oluyor
    Evet haklısın otopark o şekilde çözülür. Bir de Fenerin ilerisindeki o geniş ve büyük otoparka koyulup yürünebilir.
    Gelmeyi çok isteyipte dam bulamayanlara da birşeyler düşünülür diycem ama giriş kısmına maalesef ben bakmıyorum Kimseyi üzmek istemem açıkçası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet haklısın otopark o şekilde çözülür. Bir de Fenerin ilerisindeki o geniş ve büyük otoparka koyulup yürünebilir.
    Gelmeyi çok isteyipte dam bulamayanlara da birşeyler düşünülür diycem ama giriş kısmına maalesef ben bakmıyorum Kimseyi üzmek istemem açıkçası
    tuning turkiye izdivac hattı olacak gibi sanki =))) istanbulda olmak vardı =)

saner müftüoğlu
    Misafir
    Alıntı SLVR_PTBLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tuning turkiye izdivac hattı olacak gibi sanki =))) istanbulda olmak vardı =)
    Tuner'lara hizmet gibisi var mı abicim ?
    sus sus zaten sağlık ve eczane promosyonlarıyla adımız çıkmış 9'a

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla dedim ya kişinin becerisine bağlı. Fena fena mesajlar gönderen kızların olduğunu söylesem bana inanır mısınız? Adımız çıkacak töbe töbeee
    Nasıl yani

saner müftüoğlu
    Misafir
    Nasıl yani
    öyle biraz şans artık

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Damsız girişi engellemeniz güzel olmuş. Aksi takdirde S'te toplanıp araba döndüren barzolar "gel la parti varmış" diye hücum ederlerdi.

Girişe maximum 3 erkek 1 bayan ortalamasının üzerine çıkanların alınmaması yönünde talimet verilirse birçok sorun daha oluşmadan engellenmiş olur. Yakın dönemde bir adet 172 bir adet de 138 kişinin katıldığı parti düzenledim. Bu hususlara dikkat edildiğinde hem çeşitli tartışmalar önceden engellenmiş hem de kaliteden ödün verilmemiş oluyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)