Eve ilk gelen benim galibacok makara oldu yaw fotolari ve sefanin videosunu bekliyoruz
![]()
Eve ilk gelen benim galibacok makara oldu yaw fotolari ve sefanin videosunu bekliyoruz
![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
resimleri paylaşmayan SEFA ! gibi olsun ... daha ağır bi laf yok herhalde![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
yemin ederim aklım orda
bi ara cep telle canlı bağlantı yapayım dedim ama alkol stoğunuz tükenmiş alkol arıyodunuz![]()
ehehehe fena oldu fenaaa 21 kısıydık bombalar kopmalar muhabbet gırlaydı. herkese tesekkur ederım davetıme essız bı yanıt verdıler. memnun edebıldıysem ne mutlu banasabah 6.32 henuz eve gırdım
bomba resımler bugun onlıne
![]()
evinin kapılarını açtığı için mehmet'e mangal başından kalmayıp hizmette kusur etmeyen selçuğa çok teşekkürler Allah razı olsun çok güzel bir geceydi ilk etapda bugra,altuğ ve ben 2 gibi döneriz diyorduk ama eve şimdi girdik o derece makaranın döndüğü kahkahaların hiç susmadığı bir gece oldu. Ama gecenin en mutlu ayrılanı sefa en mutsuz ayrılanı erel oldubuğra fena kafayı buldu ama öle böle değil yolda görmeliydiniz
kerem'de yola çıktık 106 dan öpücükler gülücekler atıyodu
sefa zaten pert oldu
yazıcak çok şey var aklıma gelmiyor artık bi dünya muhabbet döndü
![]()
yiyormuymusum heee gördünüz işte kürdan gibiyim ama 3 kişilik yemek yerim böle
bu arada insan ile yani benle drag yapmak isteyen gelsinarkama et baglayın Nos'u peşime salın
fena depar koyarım
gelen herkese çok teşekkür ederim çok güzel bir geceyi. kısa zaman içinde olmasın ama tekrar şart belki kaan geldiğinde ara koymak iyidir buluşmalara özliyelim birbirimizi![]()
ev sahibi mehmet, aşçı selçuk başta olmak üzere herkesin eline sağlıkçok güzel bir gece oldu. bomba olaylar, görüntüler, resimler, videolar vardır elbet..
![]()
eklenir siteye
:d
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
7 ye doğru eve girdm sanırım hatırlamıyorum vurdum kafayı yatmışımşimdi uyandım ama uykum var hala
çok güzel vakit geçirdik herkese teşekkurler
bi fotoğraflar gelse herşeyi anlatır zatenen son sabah sefayı gorduğumde imzasınıda atmıştı sağa sola
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)