TarikS Nickli Üyeden Alıntı Bravo cok apaci duruyor yav senin araba iyiymis.. bencede bide bu arabayı güzelmi zannediyolar. O kanat nedir yaww
handling > hp
Yaa git dostum kafayı mı yedin gül gibi araban var !!!
nime Nickli Üyeden Alıntı Yaa git dostum kafayı mı yedin gül gibi araban var !!! eyvallah
106arts Nickli Üyeden Alıntı özel zaten plaka ama zubeyır degıl zubeyde uhuahuaauha ) bende bıdahakı sene bu zamana kadar ınsallah böle bı plaka sahbıı olucam.nasipse tabiki. benimki de ZUB olucak inşallah ).ama zübeyr zübeyde değil
satarım sana plakayı yada arabayı
106 adı yeter
always AT by AT
106arts Nickli Üyeden Alıntı satarım sana plakayı yada arabayı sagolasın bana 34 lazım 06 değil )
R.I.P Nickli Üyeden Alıntı 2.el araba ne kadar temiz olursa olsun kapalı bi kutu(tanıdıktan olmadıkça).kendi aracında temizmiş hiç boşuna maceraya girme tamamen katılıyorum Ayrıca eminim bravocu arkadaş etiket etmiştir mahallesinde "cihazı" Uzak dur diyo bravo resimden 106 temizmiş hem ben olsam girmezdim.
aracın sürücü airbag patlakmış klimasıda calısmıyomus öğrendiğime göre bravo nun
106arts Nickli Üyeden Alıntı aracın sürücü airbag patlakmış klimasıda calısmıyomus öğrendiğime göre bravo nun NOKTA
http://www.turkiyenincani.org/
cocukla msn de konusuyoruz arabasını öve öve bıtiremıyo anlamıyorum bu işi ya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları