işte son sınav'dıya bide denemek için sormuşlardır zorluk derecesini bilerek onların yüzünden bir senemiz boşuna gitti bilseydim hiç çalışmazdım açıkçası bütün gün...
Printable View
işte son sınav'dıya bide denemek için sormuşlardır zorluk derecesini bilerek onların yüzünden bir senemiz boşuna gitti bilseydim hiç çalışmazdım açıkçası bütün gün...
sonuçlar yarın 10da açıklanıyor diye duydum doğrumu acaba ?
bende oyle duydum açıklansada tercih yapsak :D
barajı geçiyim şu aö işletmeye giriyim daha bişey istemiorum
barajı geçersin zaten 165 barajı 145 ,185 barajıda 165 olduğundan sallasan geçersin :)
yrn açıklanıo dmi?
T.C.
YÜKSEKÖĞRETİM KURULU
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı
BASIN DUYURUSU
(10.07.2009)
14 Haziran 2009 tarihinde yapılan Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) ile 21 Haziran 2009 tarihinde yapılan Yabancı Dil Sınavının (YDS) değerlendirilmesi ve ortaöğretim kurumlarından alınan diploma notlarından adayların Ortaöğretim Başarı Puanlarının (OBP) hesaplanması çalışmaları tamamlanmış olup, sonuçlar 12 Temmuz 2009 Pazar günü saat 10:00'da Yükseköğretim Kurulu Toplantı Salonunda basına açıklanacaktır. Adaylar sonuçları 12 Temmuz 2009 Pazar günü saat 10:30'dan itibaren http://oss.osym.gov.tr ve http://oss2009.osym.gov.tr internet adreslerinden öğrenebileceklerdir.
Basın aracılığıyla kamuoyuna duyurulur.
Prof. Dr. A.Ünal YARIMAĞAN
ÖSYM Başkanı
benim biraderde sinava girdi, yarin sonuclar geliyor bakalim. insallah herkezin hakkinda once hayirlisi neyse o olsun. ben ingilizce isletme bitirdim vs vs simdi diyorum ki keske okumasaymisim gerek yokmus, o yuzden cokta kasip kendinizi uzmeyin.;)
Niye abi :) Bak şimdi kendi işinde İngilizceye çok hakimsin. İnsanlarla telefonda konuşabiliyorsun. Ben 12 sene İngilizce öğrenimi gördüm. Terakki Lisesi, Bilgi Lisesi, Kültür Üniversitesi derken Türkiye'nin en iyi okullarında öğrenim gördüm ama yurt dışından biri telefon açtığında kekeleyerek konuşuyorum :) Ama eminim sen öyle değilsindir.
Yusuflardayım:D ya 1 sene daha ya da artık valiz toplamaya yurt ayarlamaya başlayacağım.
Bende çok tırsıyorum :)
4 yıllıklara pek umudum yok ama bari şu birinci bölüm iyi gelsede 2 yıllık falan gitsek biyerlere artık.
Allah herkese yardımcı olsun...Durum vahim kat sayılar artmış kontenjanlar artırılmış herkes istediği yere girer :)
Allah hepinizin gönlüne göre versin, yolunuz açık olsun... istediğiniz üniversitelerde okuma şanzı elde edersiniz inşallah.
artık yeter bıktım 3.senem 2 sene kendi manyaklığıma tek tercih sewdama gitti bu sefe daha olur bi tek tercihim war ama bu sefer olsn artık skldm
öss snawında kadın kitapçığın arkasını okurken ezberden eşlik ediyodum yaa yeter artık..
Geçen gün üniversiteleri tek tek gezdim yıldız teknik beşiktaş kampüsü iğrenç derslikler olsun okul olsun sınıflar olsun hiç beklediğim gibi değildi :(