Sınav stresinden az önce kaldıramadım :D
Printable View
Sınav stresinden az önce kaldıramadım :D
sınava girecek herkese başarı ve zihin açıklığı diliyorum :D
sınava girecek tum arkadaslara basarılar...
Herkese başarılar.
Sınava gırecek arkadaslara başarılar... ;) Umarım istediğiniz gibi olur her sey...
sınava girecek arkadaşlar şu an pofur pofur uyuyordur :D:D
yenibosna iöo nerde bilen warmı
bugün öss için okul kontrolüne gittik ama kağıtta ne bi ilçe ne bi semt yazıyo sadece mahalle sokak ve okul adı fln tabi acele çıktık pcden kontrol etmeden bağlarbaşı mah. yazıyo bende sandm bağlarbaşında meğersem okul maltepede çıktı ne sokak ismi tutuo nede adres rezillik diz boyu öss saatler kala çok güzel moral oldu tam 5 saatir okulu arıyodum.herkese başarılar
Allah hepinize zihin açıklıgı versin gençler.. Herkes istedigi bölümü kazanır inşallah
sorular çok kazıktı itelediler gene :D
bende bu konuyu arıodum ya o sorular nedir öle yaa 5senedir girmiodum ondanmı zor geldi acaba dedm ama herkezin berbat geçmiş döküldü millet 1.bölüm türkçeleri yapana kadar tam 1 saatim geçti
ciddi banada zor geldi...İlk bölüm türkce gercekten mahvetti beni bi soruyu 10 kere okuyom..Sonuna geliyom basını unutuyom:D:D
Gerci acıköğretim içn girdim bu sene pek bi önemi yok ama moral bozucuydu.:)
açık için girdim zordu kastı biraz
Popomda bir yanma hissi var zor geldi :D Türkçe,Fen2 ve Mat2 gerçekten zordu bence..Umarım herkes dilediği yere girebilir..Keşke öss 2008 ve 2007'ye girsebilseydim dedim çıktığımda.. :(
bolumlerın zorluk yada kolaylık kısmı neye gore onem teskıl edıyor anlamadım gıttı yıllardır her sınaw cıkıdında aynı muhabbet...olay zaten bulundugunuz yuzdelık dılım...zor sa herkese zorsen o kadar ınsan ıcınde kacıncı sıradasın olay bu...
işallah herkesın ıstedıgı olur
geçmiş olsun arkadaşlar :)
herkese geçmiş olsun.kötüysede istediğiniz bölüm olmayacak diyede üzülmeyin.önemli olan severek okuyup en iyisi olabilmek.çok klişe olacak belki ama gerçekten istediğiniz yapabileceğinize inandığınız bölümü yazın.yoksa her sene öss ye girme stresinden beter olur o vize-final dönemleri.
Herkeze geçmiş olsun atlatık bakalım sonuçlar da inşalah iyi olur . .