Geçmiş olsun hepimize. :)
Printable View
Geçmiş olsun hepimize. :)
güzel bölümler tercih edin beyler. Makina kazanan makina yazsın benim gibi puanı tuttuğu halde tekstil müh yazıp suan işsiz gezmesin...
Geçmiş olsun arkadaşlar.
Hayırlısı neyse o olur inşallah.
3Fizik sorusu yanlışmış bu arada :)
Haberlerden duyduğumuz.
tamda tahmın ettıgım sorular cıktı :D
yanlıs ve celıskılı cevap :D
nalet olsun fizik muhendisligi hahahaa
Türkçe gerçekten kastı. Diğerlerinde de beklediğim netin çok altına düştüm. Kısmet hakkımızda hayırlısı. İnşallah yüzdelik dilimde kayda değer bir yerde oluruz.
mat1 ve mat2 kolaydı ama özellikle türkce 1 köpek gibi zordu , nerdeyse 3de biri dil anlatımdı , edebiyatın çok daha fazla olması gerekirdi , burdan bize denemelerde 2-3 dil anlatım sorusu soran sevgili dersanelerimize selam olsun.. (bu arada şuda bi gerçek 2007 ve 2008 e göre çok daha zordu , şuan 3ünede girsem en düşük 2009 u yaparımki öylede olucak.. bakalım puanlarda hatrı sayılır bi düşüş olması bekleniyo ama kısmet... )
5-6 sene sonra ilk defa girdim. Ne yapmıslar sınavı öle ya turkce 1-2 edebiyat psikoloji mantık way anasını dedim. Cok eğlenceli gecti benim için :D
Sınava giren arkadaşlara geçmiş olsun diliorum.Umarım istedikleri başarıyı elde ederler.
mat 2 kasmacamıydı bu sınavda oylesine çalışmadan girince banamı oyle geldi ?
ayrıca sosyal 2 yi çozenlere acıdım :D
geçmiş olsun herkese ;)
of 2. bölüme bakamadım bile neydi onlar öyle ya. 3 senede baya hamlamış bilgilerim. Neyseki ilk bölüm yetiyor bana :)
walla bi bakıp cıktım desem yeridir
ilk bölümden baya 1 umutluyum cwbını hatırladığım kendi sistemimle çözdüğüm sorulardan hepsi doğru galiba öss kalkıcak bnm sayemde :D
bu sene baya bi 1. fln çıkıcak deniyor ya
ilk bölümden 1 çıkabilir ama bana göre 2. bölüm çok zordu .
ben normalde 2 bölümü ilk bölüme göre daha fazla net çıkartırdım ÖSS'de tam tersi oldu ve çok arkadaşım 270 yapıyorlardı dersane'de sınavda en fazla 230 yapmışlar intar etmeyi faalan düşündüler artık ,bazılarıda şimdiden eve kapanıp çalışmaya başladı yine