ikisinden birine sartlanıp almak sonunda pişmanlık getiricektir illaki imkan varsa hem güçlü hemde pestijli olsun![]()
ikisinden birine sartlanıp almak sonunda pişmanlık getiricektir illaki imkan varsa hem güçlü hemde pestijli olsun![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
ya arkadaslar ben biraz konuyu acmak istiyorum.bazıları öyle prestijli arabalara biniyolar ama aynı prestijde bir evde oturmuyolar.bunlar hep benim çevremdemi yoksa geneli böylemi?
geçen mercedes w204 c amg paketli bi arkadaşımın yanında vectrayla kısa bir burnout yaptım evimize dönerken. 6-7 dakka sonra telefon açtı "müdür sen naaptın benim park sensoru takılı kaldı susmuyo sinir hastası etti." dedi. >: ) prestij için erken şimdilik çatarapatara güzel ve etkileyici mercedesin park sensoru birkaç kere geri ileri yapınca kendine geldi geri bu arada.
prestijli araba alıosan gidecek cunku herkes arabanın gitmesini bekliyor seni yolda madara etmek isteyen cok yok dıger türlüyse yükliyceksin gidecek,bu arada 316 konusunda yenı nesıl dızellerlede yuruyemez 100 beygır ustu benzındede 1.6 corolla olsun hondalar olsun yanınada gelemez 1.6 arkadan ıterlı araba anca prestıje yarar.
Bende böle düşünüyorum ama sonradan yanlış olduğunu anladım.Turkiyede İstanbulda oturuyoruz ,İstanbulunda iyi semtinde oturuyoruz genele yayarsak aslında cok lüks bişey o arabalara binmek.Acıtasyon değil gercekten ömrü billah o arabayı almayı bırak direksiyonuna oturamıcak birsürü insan yaşıyor bu ülkede.Düşününce o arabalar cok paralar ben calışmaya başlayınca anladım![]()
Ayrıca prestijle,dikkat cekmeyı karıştırmamak gerek.Misal BMW Mercedes heryerde şekli var ama yanına ralli mavi bi subaru koy kimse onlara dönüp bakmaz ama sor 10 kişiden 9u anlamaz subaruyu bmw aaa mercedes der.Bence bu birazda bizim memleketin hödüklüğünden kaynaklanıyor.Ben bu ülkede guzelim volvoların saabların neden satılmadığını işte böle özetliyorum.Ben bile volvo alırdım ama 2.eli geberik o yuzden alamadım cunku neticede maymun iştahlıyız satıyoruz alıyoruz sonra tekrar satıyoruz![]()
ya bazı mesajlar öle bi yazılmışkşi gülmekten ölüyorum ...
Lüks arabayı ucuz hızlı araba ile geçmek marifetmi ? Ben Mercedes E200 le gidim gelsin Evo beni geçsin hiç sorun değil ... Ben kendi keyfime bakarım.
Hepimiz zaten yarışcıyız ya otopark a bile son limitlerde giriyoruz 24 saaat aralıksız gazlıyoruz![]()
Bu arada o lüks arabaları geçen performanslı arabalar geçilmiyormu geleni geçeni geliyor dimi ? F1 arabası alıyorsunuz sanki
renkler ve zevkler tartışılmaz herkes keyfine uygun geleni alır.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
markayla prestij oluyorsa icine essekte koysak farketmez demekki![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
ahaha bide işin o yanı var![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bence performans daha önemli günlük normal sıradan dizel araç haftasonu aracı olarakda 200hp ve üstü spor bir araç en mantıklısı
Önemli olan prestij ya da performans değil kişinin kullanım tarzı ve yaşayış şeklidir.Ya da öyle olmalıdır.Çoğunuz İstanbul da olduğu için İstanbul dan örnek vereyim.Mesela İstanbulda yaşayan bir insan için bence dizel minik bir araç (citroen c2-c3 ve ya mitsubishi colt) filan gibi bmw x5 ten avantajlıdır.Şahsen İstanbul da yaşasam birden fazla araç edinirim ve bunun birisi kesin minik bir dizel olur.
Sonra 116 bir prestij aracı değildir.Prestij için 116 alacağıma skoda superb alırım hatta 1.4 tsi alırım 116 dan hem prestijli hem performanslı olur.
Yani araç alırken prestijden önce bakılacak şeyler var.Bende bir galant vr4 var birde dacia logan mcv var.Dacia pek hoş bir araç değil ama eşek niyetine binince iyi oluyor.Kalabalık biniyoruz istediğimiz gibi yüklüyoruz ve kötü yola sürebiliyoruz.Görüldüğü üzere iki arabamıda prestij için bulundurmuyorum.Benim prestijim bana yeter![]()
Nadide şeyler değerlidir.
Maddi imkanına göre kendi tarzına uygun yaşam kalitene standardına uygun arabayı alıyorsun. Bir mekana gittiğin zaman akşam , veya bir görüşmeye giderken gittiğin araç seni biraz yansıtmalı. Şahsen aşırı performans aramadığım için bütçeme göre makul tüketimi olan , servisi vergisi üzmeyecek araç tercih ediyorum.
aynı paraya hatta daha ucuz fiyatlara çok daha seri güçlü güzel araçlar olabilir , ikinci elde dünya çeşit var , sırf hızlı olduğu için kesinlikle tercih etmem. Mümkünse çok yavaşta olmasın derim.
ilk sayfadaki 3,16 ve m3 benzetmesine katılmıyorum , konuya sadece ekonomik açıdan yaklaştığın için , m3 sahibi kişi için ( ki alacak yeterliliğim olsa tercihim olur mu olmaz mı o zaman şartlara bakmak lazım ) yakıt vergi gider ıvır zıvır çok birşey ifade etmiyor. Hiçkimse sınırlarını zorlayarak ucu ucuna yetirerek m3 almaz . zaten alsa dahi o araç üstünde durmaz o kişinin .
her ikiside büyük önem taşıyor ama prestij biraz bayanlara gösteriş amaçlı oluyor. güç ise erkekler arasında. paran varsa zaten ikiside olabilir. prestijli bi araç alırsın gitmez ama doldurusun
bazende şu hoşuma gidiyor lüks arabalarla gezerken arkasından sellektör yapıp yol vermeyincede yanından Dadadadadadadad diye geçmek bi ayrı keyif veriyornekadar peşime takılsada yetişemiyor
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)