User Tag List

Sayfa 12/14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon
257 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: arabada performans mı önemli prestij mi ???

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikisinden birine sartlanıp almak sonunda pişmanlık getiricektir illaki imkan varsa hem güçlü hemde pestijli olsun
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

gokhandonmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arkadaslar ben biraz konuyu acmak istiyorum.bazıları öyle prestijli arabalara biniyolar ama aynı prestijde bir evde oturmuyolar.bunlar hep benim çevremdemi yoksa geneli böylemi?

jdm039 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence prestij derim civic varken gidip kore hyundai yada kia v.s. almam aynı paraya ..

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı xxozanxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zevkler renkler tercihler tartışılmaz tabiki ama sen otobanda yanında hızı seven bir kız arkadaşınla kaptırmış gidiyorken tapagaz,arkandan o clio'nun gelip sana selektör çakması bence hoşuna gitmeyecektir

Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ikisinden birine sartlanıp almak sonunda pişmanlık getiricektir illaki imkan varsa hem güçlü hemde pestijli olsun

sen kapatmıssın lüks arabanla otobanda 200 gidiyorsun catarapatara bişi geciyo ne hissedersin

Ben cok kırılırım

palamut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen mercedes w204 c amg paketli bi arkadaşımın yanında vectrayla kısa bir burnout yaptım evimize dönerken. 6-7 dakka sonra telefon açtı "müdür sen naaptın benim park sensoru takılı kaldı susmuyo sinir hastası etti." dedi. >: ) prestij için erken şimdilik çatarapatara güzel ve etkileyici mercedesin park sensoru birkaç kere geri ileri yapınca kendine geldi geri bu arada.

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık bmw almaktan kolay birşey yok, oturduğumuz sitede maşallah 10-20 arası bmw var kampanyalar sağolsun. 1-3 ve hatta 5 serisi bana hiç mi hiç cazip-prestijli gelmiyor..
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prestijli araba alıosan gidecek cunku herkes arabanın gitmesini bekliyor seni yolda madara etmek isteyen cok yok dıger türlüyse yükliyceksin gidecek,bu arada 316 konusunda yenı nesıl dızellerlede yuruyemez 100 beygır ustu benzındede 1.6 corolla olsun hondalar olsun yanınada gelemez 1.6 arkadan ıterlı araba anca prestıje yarar.

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    artık bmw almaktan kolay birşey yok, oturduğumuz sitede maşallah 10-20 arası bmw var kampanyalar sağolsun. 1-3 ve hatta 5 serisi bana hiç mi hiç cazip-prestijli gelmiyor..
    Bende böle düşünüyorum ama sonradan yanlış olduğunu anladım.Turkiyede İstanbulda oturuyoruz ,İstanbulunda iyi semtinde oturuyoruz genele yayarsak aslında cok lüks bişey o arabalara binmek.Acıtasyon değil gercekten ömrü billah o arabayı almayı bırak direksiyonuna oturamıcak birsürü insan yaşıyor bu ülkede.Düşününce o arabalar cok paralar ben calışmaya başlayınca anladım

Ayrıca prestijle,dikkat cekmeyı karıştırmamak gerek.Misal BMW Mercedes heryerde şekli var ama yanına ralli mavi bi subaru koy kimse onlara dönüp bakmaz ama sor 10 kişiden 9u anlamaz subaruyu bmw aaa mercedes der.Bence bu birazda bizim memleketin hödüklüğünden kaynaklanıyor.Ben bu ülkede guzelim volvoların saabların neden satılmadığını işte böle özetliyorum.Ben bile volvo alırdım ama 2.eli geberik o yuzden alamadım cunku neticede maymun iştahlıyız satıyoruz alıyoruz sonra tekrar satıyoruz

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bazı mesajlar öle bi yazılmışkşi gülmekten ölüyorum ...

Lüks arabayı ucuz hızlı araba ile geçmek marifetmi ? Ben Mercedes E200 le gidim gelsin Evo beni geçsin hiç sorun değil ... Ben kendi keyfime bakarım.

Hepimiz zaten yarışcıyız ya otopark a bile son limitlerde giriyoruz 24 saaat aralıksız gazlıyoruz

Bu arada o lüks arabaları geçen performanslı arabalar geçilmiyormu geleni geçeni geliyor dimi ? F1 arabası alıyorsunuz sanki

renkler ve zevkler tartışılmaz herkes keyfine uygun geleni alır.
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    markayla prestij oluyorsa icine essekte koysak farketmez demekki
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahaha bide işin o yanı var
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence performans daha önemli günlük normal sıradan dizel araç haftasonu aracı olarakda 200hp ve üstü spor bir araç en mantıklısı

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önemli olan prestij ya da performans değil kişinin kullanım tarzı ve yaşayış şeklidir.Ya da öyle olmalıdır.Çoğunuz İstanbul da olduğu için İstanbul dan örnek vereyim.Mesela İstanbulda yaşayan bir insan için bence dizel minik bir araç (citroen c2-c3 ve ya mitsubishi colt) filan gibi bmw x5 ten avantajlıdır.Şahsen İstanbul da yaşasam birden fazla araç edinirim ve bunun birisi kesin minik bir dizel olur.
    Sonra 116 bir prestij aracı değildir.Prestij için 116 alacağıma skoda superb alırım hatta 1.4 tsi alırım 116 dan hem prestijli hem performanslı olur.
    Yani araç alırken prestijden önce bakılacak şeyler var.Bende bir galant vr4 var birde dacia logan mcv var.Dacia pek hoş bir araç değil ama eşek niyetine binince iyi oluyor.Kalabalık biniyoruz istediğimiz gibi yüklüyoruz ve kötü yola sürebiliyoruz.Görüldüğü üzere iki arabamıda prestij için bulundurmuyorum.Benim prestijim bana yeter
    Nadide şeyler değerlidir.

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VR4 yeterince prestijli zaten dünyada 1000 tane var.. Adana'ya geldiğinizde görmüştüm, muhabbet ettik sizinle.. Efe abinin falan olduğu zaman
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VR4 yeterince prestijli zaten dünyada 1000 tane var.. Adana'ya geldiğinizde görmüştüm, muhabbet ettik sizinle.. Efe abinin falan olduğu zaman
    VR4 bilen birisi için prestijli.Bilmeyenler için alelade bir araç Sonuçta ben prestij için almadım.
    Adanaya o gelişimde bayağı kalabalıktık.Bahar aylarında yazın filan yine geleceğim Adanaya.Yine görüşürüz inşallah.

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VR4 bilen birisi için prestijli.Bilmeyenler için alelade bir araç Sonuçta ben prestij için almadım.
    Adanaya o gelişimde bayağı kalabalıktık.Bahar aylarında yazın filan yine geleceğim Adanaya.Yine görüşürüz inşallah.
    prestij için ben de almam zaten hiç bir arabayı.. mercedes c58902943 e öküz oturtsak bir anlamı olmaz heralde

görüşürüz abi umarım, belki hatırlarsn kıvırcık saçlı olandm ben yolda dedeyle beraber karşılayan, karşıdan el işareti yapıp buraya dönün diyen
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    prestij için ben de almam zaten hiç bir arabayı.. mercedes c58902943 e öküz oturtsak bir anlamı olmaz heralde

görüşürüz abi umarım, belki hatırlarsn kıvırcık saçlı olandm ben yolda dedeyle beraber karşılayan, karşıdan el işareti yapıp buraya dönün diyen
    Hatırladım
    Bir dahaki gelişimde mekana uğrayacağım inşallah

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maddi imkanına göre kendi tarzına uygun yaşam kalitene standardına uygun arabayı alıyorsun. Bir mekana gittiğin zaman akşam , veya bir görüşmeye giderken gittiğin araç seni biraz yansıtmalı. Şahsen aşırı performans aramadığım için bütçeme göre makul tüketimi olan , servisi vergisi üzmeyecek araç tercih ediyorum.

aynı paraya hatta daha ucuz fiyatlara çok daha seri güçlü güzel araçlar olabilir , ikinci elde dünya çeşit var , sırf hızlı olduğu için kesinlikle tercih etmem. Mümkünse çok yavaşta olmasın derim.

ilk sayfadaki 3,16 ve m3 benzetmesine katılmıyorum , konuya sadece ekonomik açıdan yaklaştığın için , m3 sahibi kişi için ( ki alacak yeterliliğim olsa tercihim olur mu olmaz mı o zaman şartlara bakmak lazım ) yakıt vergi gider ıvır zıvır çok birşey ifade etmiyor. Hiçkimse sınırlarını zorlayarak ucu ucuna yetirerek m3 almaz . zaten alsa dahi o araç üstünde durmaz o kişinin .

tolgakaynak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her ikiside büyük önem taşıyor ama prestij biraz bayanlara gösteriş amaçlı oluyor. güç ise erkekler arasında. paran varsa zaten ikiside olabilir. prestijli bi araç alırsın gitmez ama doldurusun

bazende şu hoşuma gidiyor lüks arabalarla gezerken arkasından sellektör yapıp yol vermeyincede yanından Dadadadadadadad diye geçmek bi ayrı keyif veriyor nekadar peşime takılsada yetişemiyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)