amma üşengeç çıktı sigara içenlergülü seven dikenine katlanıcak bu saatten sonra iki adım yürüyüp çıkıverin dışarı
![]()
amma üşengeç çıktı sigara içenlergülü seven dikenine katlanıcak bu saatten sonra iki adım yürüyüp çıkıverin dışarı
![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şuan alayadayım..Burda hiç öyle bişey yok elde viski diğer elde sigara rahat..sigara içen müterilerin sayısıda ağırlığıda daha fazla mekan sahipleri bu durumdan şikayetçidir daha güzel şeyler üretilmeliydi güzel havalandırmalar gibi..ben kendimi düşünüyorum sigara içmiyorum diyenlerin %90ı kırk yılda bir gidiyodur öyle mekanlara zaten..bu yüzden saçma bi kural oldu.
Vorsprung Durch Technik
Sigara yasağını içen biri olmama rağmen doğru buluyorum fakat uygulanış biçimi tartışmasız saçmalık.İçmeyenlerin hakkı korunurken içenlerin hakkı elinden alınmış oldu.Yurtdışındada kapalı mekanlarda içmek yasak çoğu yerde fakat içenler için ayrı bölmeler yada sigara içimine açık olduğu afişe edilen cafeler restoranlar var.Turkiyede zaten ne doğru düzgün yapılıyor uygulanıyor orasıda başka.Ben yemekten sonra yada rakının mezenin yanında içemedikten sonra evimde yer içerim kış aylarında..Dışarda içilir ama rakıyı mezeyıde cebimde dışarı cıkarıcak halim yok.Umarım kısa sürede içenlerede bir opsiyon tanınır.
sigara içenler bi zahmeet dışarı çkıp içsinler yada sigara içenler için mekanlar olsun böylece küllük gibi kokan hatunlardan kurtuluruz![]()
SKoDA SuperABC şemsiyeli...........
Mekanı içilen ve içilmeyen şeklinde bölmenin işlevsiz olacağını düşünüyorum.
En doğru iş, bu mekanda sigara içilir veya içilmez diye bir yazı asar işletmeci kapıya. Giden de ona göre gider, gideceği mekanı ona göre seçer.
puro da dahil ki tütünle ilgili herşey
sigara içenlerde önceden odalardan şikayet ediyorlardı şimdi oda yapılsın fln.. En güzeli böyle isteyen çıkar dışarda içer sigarasını. Etrafta çok kullanılıyor diye normal birşeymiş gibi görmek, birşeylerin talebinde bulunmak çok yanlış.
Eskiden okulun kantinine girilmezdi,dumandan.hergün üst baş değiştirmekten bıkmıştım.
yemek yersin daha yemeğin ortasında arkadan adamın teki yakar sigarayı ,bütün duman sana gelir yemeğe dewam edemessin,adamın umurunda değil tabi kendi keyfine bakıyo..
içmediğin halde zehirlenmende cabası..
Bence çok güzel oldu,kimsenin kimsenin havasını kirletme gibi hakkı yok..arkdaşlarımda kışın gidip dışarda içiyordu o soğukta,hiç üzülmüyorum aksine hoşuma gidiyo![]()
sigara içenler için bi bahane olur en azından bu yasak![]()
İşletmeciler açısından üzüldüm çoğu kişi bu yüzden ekmek teknesini kapatacak yada sıkıntılı zamanlar yaşayacaklar. Bence direk yasak getirmek yerine her işletmeye sigaralı ve sigarasız bölüm yaptırtsalardı daha iyi olurdu.
Sigara kullanmayan biri olarak ta bu yasağa sevindim. Sigarayı sevmediğim ve tıkandığımdan dolayı kullanmıyorum ama her mekanda en sevmediğim şeye maruz kalıyordum. Üstüne sinen kokuda cabası.
Bu yasak bir yönden iyi diğer yönden kötü oldu. Allah işletmecilerin yardımcısı olsun.
handling > hp
Arabalardada yasaklayacaklardı o iş noldu bilen varmı ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
yasaklasalarda araba alınca bide oto kuaföre para bayılmasak![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Arabada uzun zamandır zaten yasak![]()
artık gittiğim yerden çıkınca tekrar parfüme gerek kalmıyor mis gibi oldu mis oksijen aldım dün ilk defa kapalı bir yerdeinşallah böyle devam eder
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)