User Tag List

Sayfa 16/17 İlkİlk ... 614151617 SonSon
316 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: Dumansız hava sahası uygulaması

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam yasak olur anlarimda bu seferde isin b.kunu cikarmislar,onceden kapali alanda 1000kisi yetersiz havalandirma olmadan iciyordu,simdi camlari tamamen acilmis,havalandirmasi guclu olan yerde bombosken bile 1 tane yaktirtmiyorlar...
    ortasini bulsalar guzel olacak...
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nargilede yasak aslanım hahaha
    olm ben evımın bahcesınde yakıorum gelıpte orda hayt huyt derlerse kafayı koyarım
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok sigarasiz eglence olurmuymus,yok kahvede sigara icmeden olurmuymus vs...Yaw birakalim bu sacmaliklari...Sigaradan benim gibi nefret edenler neden o pis havayi solumak zorunda? Ayrica bir sigara icmek icin disari cikmak bu kadar zormu?

Burada da kapali olan heryerde sigara icmek yasak.Dumansiz temiz bir ortamda icki icmekte eglenmekte kesinlikle farkli oluyor...Bir kere ustunun kokmamasi yeterli

HALUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabalardada yasaklayacaklardı o iş noldu bilen varmı ?
    aman bilader arabaya nargile kiti taktırıyorum naptın sen
    Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan

nightkids_han
    Misafir
    insan doğuştan kimisi sigara içerek kimisi içmeyerek doğsa sorun yok,
    kimi insanlar sonradan bazı eksik noktalarından dolayı(özenti , özenti ,özenti...) bu kötü alışkanlığa başlıyorsa , bu duruma isteselerde istemeselerde katlanmak zorundalar....

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nightkids_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insan doğuştan kimisi sigara içerek kimisi içmeyerek doğsa sorun yok,
    kimi insanlar sonradan bazı eksik noktalarından dolayı(özenti , özenti ,özenti...) bu kötü alışkanlığa başlıyorsa , bu duruma isteselerde istemeselerde katlanmak zorundalar....
    katılııyorum sigaraya tadı veya dumanı guzel diye baslayanı görmedim hiç.

SkY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bir içmeyen olarak bu durumdan oldukça memnun oldum açıkcası

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu tamamen okumadım fakat ufak bi anektot eklemek istiyorum. bence akp ve yönetimi içki satılan birçok yeri nasıl engelleyebiliriz mantığı ile yürümekte. yasağa filan karşı değilim yanlış anlamıyın üstelik kendimde tüketiyorum.
    Sakin güç...

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gorke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu tamamen okumadım fakat ufak bi anektot eklemek istiyorum. bence akp ve yönetimi içki satılan birçok yeri nasıl engelleyebiliriz mantığı ile yürümekte. yasağa filan karşı değilim yanlış anlamıyın üstelik kendimde tüketiyorum.
    Merak etme zaten yakında ıckı satılan mekanlarda yavastan bosalmaya baslıcak.Ben muzısyenım ve caldıgım yerlerde sıgara ıcen ınsan sayısı ıcmeyenden daha fazla oluyor her zaman.Bu yasayla musterı potansıyelı eskısıne oranla kesınlıkle dusucektır.Icenler ıyı bılır kı sıgara ıckı her zaman bırbırını tetıkler.Kac kere dememısınızmıdır su bıranın yanına b sıgaram daha olsaydı dıye ? Ben yasa sacma demıyorum bencede kapalı mekanlarda ıcılmesı rahatsız edıcı bır olay,fakat bar gıbı ıckı satısı yapılan yerlerde yasak olması bahsettıgım sonucları getırcegınden emınım.Nargılenın ıcılememesınden hc bahsetmıyorum kı o buyuk bır sacmalık,AB ye uyalım derken kulturumuzden olcaz bunun yanında b cok ınsanda ekmek teknesınden olcak.Bu yasayla ınsanların ozgurlugunu korumanın yanında bence bseylere de kılıf uyduruluyor.

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok burdan ekmek cıkmaz size hiçbir hukumet neredeyse en fazla vergi aldıgı bi akarı kesmez, kesmeye calısmaz bu tamamen avrupa birligi normalra felan filan ayagına yapılmıs bi uygulama

EfeTopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dumansız içsinler bence
    38 EF 562 - Civic 1.6i Es --- 38 NZ 916 - 91 Civic EF
    38 BA 452 - Citroen C3 1.4 HDI
    38 YR 172 - Peugeot 307 1.4 HDI
    38 UC 379 - 2008 Polo 1.4 TDI --- 38 JK 099 - Citroen C2 1.4 HDI

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün king oynamaya gittik, mekan bomboştu normalde çok zor boş masa bulursun. Mekan adına çok üzüldüm ama kendi açımdan en rahat oynumu oynadım

MeJo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nargile cafe ler, club, barlar napacak bilmiorum ama bi işletme müdürüyle konustum biz içiricez cezasının ödeceyeğiz bu şekilde müşteri kaybetmektense kar ımız daha cok olacak diyor
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    goduum değil koyduğum olması lazım...

emr_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi haber sitesinde okudum şemsiyenin altında içmek bile yasak diyor ...cok kavga cıkar bu yüzden cok zabıta dayak yer.
    "Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"

emr: chip atarız
    f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
    emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla ben bizim işhanında içiyorm cayır cayır tualetin kenarında ohh ztn yöneticide biziz gören sen bizdensin dio
    Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi

HALUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki gün önce nasıl içiyorsam aynen devam
    önce halka açık alanda içki içilmez dediler, halka kapalı alanı nerden bulcaz söylemediler. sonra kamuya ait lokanta ve dinlenme tesislerinde yasakladılar. şimdi nargileci açan birine ruhsat verip, tütün satamazsın diyorlar, sanırsam bunlar mecliste oturum arasında duman randuman olayına giriyorlar
    baştan beri karşı degilim bu yasaga ama çare üretsin, tedavi etsin, yada sayın baykal yapsın bir güzellik bende bırakayım bu illeti
    Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HALUK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki gün önce nasıl içiyorsam aynen devam
    önce halka açık alanda içki içilmez dediler, halka kapalı alanı nerden bulcaz söylemediler. sonra kamuya ait lokanta ve dinlenme tesislerinde yasakladılar. şimdi nargileci açan birine ruhsat verip, tütün satamazsın diyorlar, sanırsam bunlar mecliste oturum arasında duman randuman olayına giriyorlar
    baştan beri karşı degilim bu yasaga ama çare üretsin, tedavi etsin, yada sayın baykal yapsın bir güzellik bende bırakayım bu illeti
    valla ben içtiğim heryerde gene içiyorum bi sıkıntı sezmedim
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar günde 2 paket sigara içen birisi olarak bu konu ile ilgili çok söylemek istediğim şeyler var.

Birincisi; yasağa çok karşı değilim dersem yalan olur.Biz uyuşturucu bağımlısı mıyız? Yasak ne demektir. Buna anlam verebilmiş değilim.İlk önce bir geçiş süreci olur. Süre gelen kitlesel bir alışkanlık söz konusu sonuçta.Üzgünüm ama içenler içemeyenlerden daha fazla Türkiye'de.

İkincisi; gece klübü,bar,cafe,restorant vb. yer işleten çoğu kişi soğuk kış aylarının gelmesi ile birlikte büyük sıkıntıya giriceklerini düşünüyorum. Malumunuz ekonomimizin durumu kabak gibi ortada. Giderek ülke olarak iflas ediyoruz.bu yasak bence 1-2 sene sonra getirilebilirdi. Bu kadar aceleye getirilmesi yanlış bir politikadır diye düşünüyorum.

Sigara içmeyenler için ne denli bir ızdırap ve mide bulantısı kaynapı olduğunun eminim bütün tiryakiler farkındadır bu durumun. Ancak kahve ve kahvehane kültürü tamamen Osmanlı döneminde topraklarımızdan Avrupa'ya ve dünya'ya yayılan bir toplumun torunları olarak bu yasak ülke olarak ekonomimizi etkileyecektir diye düşünüyorum.

Zaten çok da düzde olduğumuz söylenemez

Herneyse uzun lafın kısası başımızdaki (sevgili politikacılarımız) eğri oturup doğru düşünselerdi bu yasağı ekonomik krizin bitmesine takiben bir uyum süreci ile uygulasalardı hem ülkemizin ekonomik durumu hem de parasal durumdan kaynaklanan insanların iç huzuru ve refahı adına daha faydalı olduğunu düşünüyorum.

19 Temmuz'dan bu yana diğer içici arkadaşlarımın dediği gibi bende herhangi bir zorlukla karşılaşmadım ancakkk; asıl problem kış aylarının gelmesi ile başlayacağını düşünüyorum.

Eminim ki UFO satışlarında patlama yaşanacaktır
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kv661 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar günde 2 paket sigara içen birisi olarak bu konu ile ilgili çok söylemek istediğim şeyler var.

Birincisi; yasağa çok karşı değilim dersem yalan olur.Biz uyuşturucu bağımlısı mıyız? Yasak ne demektir. Buna anlam verebilmiş değilim.İlk önce bir geçiş süreci olur. Süre gelen kitlesel bir alışkanlık söz konusu sonuçta.Üzgünüm ama içenler içemeyenlerden daha fazla Türkiye'de.

İkincisi; gece klübü,bar,cafe,restorant vb. yer işleten çoğu kişi soğuk kış aylarının gelmesi ile birlikte büyük sıkıntıya giriceklerini düşünüyorum. Malumunuz ekonomimizin durumu kabak gibi ortada. Giderek ülke olarak iflas ediyoruz.bu yasak bence 1-2 sene sonra getirilebilirdi. Bu kadar aceleye getirilmesi yanlış bir politikadır diye düşünüyorum.

Sigara içmeyenler için ne denli bir ızdırap ve mide bulantısı kaynapı olduğunun eminim bütün tiryakiler farkındadır bu durumun. Ancak kahve ve kahvehane kültürü tamamen Osmanlı döneminde topraklarımızdan Avrupa'ya ve dünya'ya yayılan bir toplumun torunları olarak bu yasak ülke olarak ekonomimizi etkileyecektir diye düşünüyorum.

Zaten çok da düzde olduğumuz söylenemez

Herneyse uzun lafın kısası başımızdaki (sevgili politikacılarımız) eğri oturup doğru düşünselerdi bu yasağı ekonomik krizin bitmesine takiben bir uyum süreci ile uygulasalardı hem ülkemizin ekonomik durumu hem de parasal durumdan kaynaklanan insanların iç huzuru ve refahı adına daha faydalı olduğunu düşünüyorum.

19 Temmuz'dan bu yana diğer içici arkadaşlarımın dediği gibi bende herhangi bir zorlukla karşılaşmadım ancakkk; asıl problem kış aylarının gelmesi ile başlayacağını düşünüyorum.

Eminim ki UFO satışlarında patlama yaşanacaktır
    Yalnız uyum süreci yapıldı, işletmelerin yapması veya yapmaması kendi ellerindeydi...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)