kedi fena bişey ya bakışlar filan iyi anlaşırlar inşallah![]()
hehe şmdilik böle
hahaha gel kuzum ayıpsn o hep cilalıı =)
hehe tmm her ay düzenli foto çekinip koyarız
oy ki ne oyhele bide ısırınca
eet haklısın ama o çoğunlukla golden larda oluyo bunlardada oluyoda ilk geldiği günden beri vitamin ve kemik kuvvetlendirici hap aldığı için çok büyük merdivenler hariç inip çkıyoruz veteriner çıksın dedi çnk kucakta taşınmıyo
walla bilindiği kadarıyla sdc ilaçlar geziyo onn haricinde temiz çk tşk ederm
hehe teşekkürler
tabi cnm kedimiz efe adı dobi ama yok yani reis o
köpek tarafından skntı yokda kedi çok nalet çok böle benmezkerci bencil ama alışıcak walla
çok teşekkürler arkadaşlar saolunnn![]()
masallah allah saglıklı sıhatli omur boyu birlikte yasamayı nasip etsin.tek ricam kalca cıkıgı ile ilgili yarından itibaren herturlu onlemi almanı istiyorum.cunku ne hayvanın nede senin uzulmeni hic istemem.o artık senin cocugun ve ole bir durumda icin cok acıcak.insallah koc gibi bi omur gecirir...
Fuck The System !!!
maşallah allah hastalıktan sakatlıktan korusunbnmki 2 yaşına geldi canawar oldu
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Çok tatlı ve şirin Maşallah.5 ay sonr görürüm ben o sumo bozması kediyi
(aman karmasını fln tam zamanında yaptırın bu aralar ortalık beter yawrular patır patır hastalık kapıyorlar dısarıdan(kedinizin disari cikip eve girmesi ihtimalinden soyledim))
ALLAH uzun omur versin insallah,evlatlarinla mutlu huzurlu guzel gunler gecir.masallah
- K -
________
Dr.Ecu
yok yok biliyorumm haklısınız hatta öncedende konuştuk bu konuyu burda konu açmıştım ben biliyorumm çok önemli kalça düşüklüğü olayı ameliyat oluyo 2.5milyara we kalan hayatı boyunca hep ilaç kullanıyo. işte Allah izin verirse ağustos 15te yüzmeye başlıcaz. zaten bütün önlemleri alıyorum her türlü teşekkür ederim ilginizden dolayı işte aşıları tamamlansın ondan sonra aynen yüzücez ki kalçası sağlam olsun ztn her gün çeyrek tablet kemik kuvvetlendirici + 2cc bekozim vitamin alıyoruz 1.5 hafta iğne yedi vitamin olarak şimdi ağızdan devam ediyoruz
amin yaaa daa desdur petshoptan geldik ewe uğramadan veterinere gittik antibiyotiğe başladık falan ama darısı artık bizim başımıza ztn bu tedavileri yüzünden normaldende büyük olucakmış patileri ztn kocaman oldu =)
yok kedinin hiyerarşik olarak ondan daha üstün olduğunu bizzat kedi kendisi gösterdikedimize bişi yapamaz annemde ablamda bende bineriz tepesine köpeğin yani ki bize gerek kalmaz maşallahı var kedimizin çok teşekkür ederim. haklısınız kesinlikle aşılarımız aksamıcak şimdi ufak ufak çkıyoruz dışarı ağzımıza bşi almamak kaidesiyle de zaten veterinerimiz titiz brakmaz yani
çok teşekkür ederim tekrardan
hehe teşekkür ederim
garip derken?
he he bizde seni sewiyoruz kerem
ben seni reelde gördüünde ufaklığı görücem
arkadaşlar tekrardan çk teşekkür ederim org olsa getiricem zaten valla sizde getirebilirseniz getirin köpeklerinizi hatta caddebostana yakınınız varsa getirin sahile bnde getirim insan olarak sosyal arkadaşımızda büyük köpeklerden korkuyoruz![]()
Çok tatlı rscan..Allah uzun ömürler versin size beraber
Yanlız kedi dikkatimi çekti baya güldüm öyle bir bakış atmışki noluyo lan gibi bakmışsakat bi kedi valla rscanı parçalar sayko bakıyo..
kaplan yavrusu daha dikkat çekici![]()
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
maşallah ikiside çok güzel
geçen haftada bizim kuzenlere bir tanıdığın yavularını verdik yoğurmaya doyulmuyor
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)