masallah kerata cok tatlı![]()
hehe tbi canım daha ufak kedimiz pardon panter yawrumuz daa 5 yaşında
walla ilk geldiğinde bikaç tane patlatmış ufaklığın suratına ama köpeğin öğrenmesi için şart yapabileceğim bişi yok maalesef
teşekkür ederimm. o kedi hep öylekediden korkmayan arkadaşlarım bile korkuyo ondan patileri ve kafası büyük ondan vurdumu sağlam vuruyo hep öle ztn
biz alıştık
gtmiyomuşumm
eet haklısın allahtan cbostan sahile çok yakın yaşıyoruz devamlı indirebiliyorum sahile burda oturuyo olmasaydık kalkışmazdım zaten böyle birşeye çok teşekkür ederim
teşekkür ederim
hehe çok teşekkür ederim
onda şüpe yok bide sokakta yürümesini falan görsenizilk göz ağrımız o bizim bu evde
yaaa öle demeee o bnm ilk ooluşummaman oda kmseyi sewmiyo ztn bu kdr bencil ben merkezci kontrol manyağı bi kedi olamaz zaten
çok teşekkür ederim
kediden bozma puma kaplan yavrusu diyorum ztn 5 yaşında 8.5 kilo
çok teşekkür ederim o dil içeri girmiyo zaten
evet çk tşk ederm
eet haklısında bizimki pek yoğurulamıyo hemen ısırmaya çalışıyoçk tşk ederm ama bebek tüyleri çok gzel yumuşacıkk
çk tşk ederim![]()
ya köpek bambaşka bişi kedi kendi kendine yaşıyo kendi kafasında takılıyo falan ama köpek bambaşta ev için çok dediğim gibi bizim ev sahile çok yakın o yüzden rahatım ama bu denli bir köpek evde aksi taktirde çok zor zaten öküz gibi bişi oluyor + günde 2 3 km yürümesi gerekiyor
ikiside çok şirin yawhele o kediyi alıp yoğurcaksın
![]()
cok tatlılar ya![]()
süper ya oyuncak gibitüm gün oynayıp sevsen doyamazsın herhalde
handling > hp
kopeğin evde bakımı oldukça zor.. buyumeyen bebek gibidir onsuz bir yere gidemezsin, haftasonu 1-2 gunluğune bir yere kaçayım dersin evde olması senı bağlar havlar komsuları rahatsız eder. gunluk ihtiyaclarını karsılaman lazım havam yok bugun cıkartamam deme luksun yok vs vsen kotusu ise kokmasıdır.. biz 12 yıldır bu eziyetleri çekiyoruz..
![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
danışmak istediğin bişey olduğunda özelden yaz yardımcı olmaya çalışayım
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
hehe üzgünüm hiçbirimizin öyle bi lüksü yok paşam ne zaman kendini sewdirmek isterse o zaman süreli olarak sevebiliyoruz yoksa hiç yanaşmıyoteşekkür ederimm
hehe tşk ederiim
6.6 kiloymuşuz bu sabah tartıldık beraber
ısırmasa belki dediğin çok gzel olur ama eğitim görüyoruz ewde deli gibi tarafımdan
mrk etmeyin hepsini biliyorum ilk köpeğim değil ama haklısınız evet ama şikayetçi değilim 22 senedir rot istiyorum gülü seven dikenine katlanır hesabı mutluyuz sıkıntımız yok koca sahilimiz var yıkanma konusunda haklısın evet ama allahtan henüz bir koku skntımız olmadı salyamızda kokmuyo daha çok küçüğüz ondandır belki ama yıkanması sorun olmaz evde beraber yıkanırız
çok teşekkür ederim çok saolun ihtiyacım olucak sizearkadaş birazcıkk inatçı
tşk ederim hee sitelerde kota olduğunu bilmiyodum yaahe arada rs die çağırıyoruz oda ayrı
teşekkür ederimm![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)