User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
110 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 207 RC Hayırmı? Şermi?

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emretorlak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumda defalarca yazıldı aratırsan burada yazılacaklardan daha fazla bilgi edinebilirsin.

Burak bu aracı satan kişi ile görüştüm.Sağlıklı bir araba değil.

Sahibine saygısızlık yapmadan kısaca özetliyim. Sağ çamurluk ve kaput işlem görmüş ve boya var.Aracın içinde 5'li cd changer olması lazım ama yokYerinde yeller esiyor.

Aracın üzerindeki eksoz eski sahibinin araca yaklaşımı hakkında fikir verebilir

Araç 9100 km.de.Satan kişiye hangi servise kayıtlı olduğunu araştırma yapacağımı söyledim.Bana verilen cevap bu aracın daha bakımı gelmedi 9100 km de.bu yüzden hiçbir serviste kaydı yok şeklinde oldu

Bu aracın pek de küçük bir kaza yapmadığını söyleyen arkadaşım çok oldu.Hatta kazalı halini gördüğünü söyleyenler.
    Teşekkürler tahmin etiiğim gibi

Erden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    km gelmese bile yillik bakim yok mu?
    Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
    Porsche Cayenne 4.2 Diesel S

nime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emretorlak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumda defalarca yazıldı aratırsan burada yazılacaklardan daha fazla bilgi edinebilirsin.

Burak bu aracı satan kişi ile görüştüm.Sağlıklı bir araba değil.

Sahibine saygısızlık yapmadan kısaca özetliyim. Sağ çamurluk ve kaput işlem görmüş ve boya var.Aracın içinde 5'li cd changer olması lazım ama yokYerinde yeller esiyor.

Aracın üzerindeki eksoz eski sahibinin araca yaklaşımı hakkında fikir verebilir

Araç 9100 km.de.Satan kişiye hangi servise kayıtlı olduğunu araştırma yapacağımı söyledim.Bana verilen cevap bu aracın daha bakımı gelmedi 9100 km de.bu yüzden hiçbir serviste kaydı yok şeklinde oldu

Bu aracın pek de küçük bir kaza yapmadığını söyleyen arkadaşım çok oldu.Hatta kazalı halini gördüğünü söyleyenler.
    Helal olsun sana toprağım
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nime GT Black Vtec

RCpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kıvanç haftasonu deneyelim walla ben bişi anlamadım ep3 istiosan var tanıdık birton ama headers filtre egzostlusunu gördün sana sade filtreli bulmak lazım reşit abiyi rahatsız edicez sanırım yine
    mustafa deneyelim.. yüklü yüksüz farkmaz, bi ep3le yürüyelim. haftasonu ordayım..

saner müftüoğlu
    Misafir
    toplamda 1 ay RC, GT ve Le Mans kullandım. Ucu de adam gıbı kullanırsan yakmıyordu. Ayrıca GT de dahil gidişleri bence yeterlıydı. Tabı dıbın dıbı kullanmaya en dayanıklı arac bıle dayanamaz. Şahsen cok hızlı arac sahıbı dahı olsam elalemın malı gıbı kullanmam. 1000km veya 4000 kmde satılan araclar o malın kötu oldugunu göstermez. Ayrıca Turkıye'de ve Avrupada en cok satılan markalardan bırısı. Marka mıllıyetcılıgı yapmaya kalkarsak ısın ıcınden cıkılmaz. Bu sebeple kronık arızları olabılır. Bılınen en negatıf yanı zayıf ön takımlarıdır. Bunun dısında Honda gibi sureklı yuksek devır vs vs agresıf kullanıma karsı hassas. Gercı bloğu kırılan bır cok Honda da görüp şaşırmıştım. Bu sebeple olay tamamen zevk meselesı. Bence alınası yanları var. Bu paraya sıfır km arac alıyorsun, hem spor hem de aşırı besleme.

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mustafa deneme olursa camcar hazır
    çok şeytani gördüm seni reşit abiye söledim benle denerken 3.vites senkromenç ini kırmış 3 ten boşa düşüyormuş araç yaptırayım 207 rc gt lemans f-1 rally ne varsa getir deneyelim sıkıldım dedi ehehe
    ..::PASSATURBO1::..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mustafa deneyelim.. yüklü yüksüz farkmaz, bi ep3le yürüyelim. haftasonu ordayım..
    kıvancım gel başım üstüne hatta herhafta beklerim ama senlik bir mesele yok kimse gelmese geçen seferki gibi biz deneriz ama mevzu stock rc ile ep3 geçme öle bir dünya yok onu göstermek çabamız

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu aksam org varmı ya
    Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kıvancım gel başım üstüne hatta herhafta beklerim ama senlik bir mesele yok kimse gelmese geçen seferki gibi biz deneriz ama mevzu stock rc ile ep3 geçme öle bir dünya yok onu göstermek çabamız
    bencede geçmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imhotep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu aksam org varmı ya

16 RC 515
    Misafir
    Merhaba arkadaşlar;207 RC fiyat ekonomi performansına göre bencede mükemmel bir otomobil,şu andaki aracım tr deki ilk le mans lardan ve 32.000km'de nazar değmesin hiç bir sorunum yok.Otomobili genellikle performanslı kullanıyorum zaten bu otomobiller bunun için yaratılmış.En dikkat ettiğim nokta ilk çalışmada ısınana kadar yüklenmiyorum ve stop etmeye yakın gazlamıyorum ve rölantide yaklaşık 45 saniye bekliyorum bence en önemli en hassas nokta bu turbo otomobillerde dayanıklılık açısından,

diğer yandan muhtemelen sizde duymuş olmalısınızki izmit körfez pistinde yapılan time attack ve time trail larda çok iyi dereceler çıkardım,bu dereceler standart rc le yapılabilcek en iyi dereceler(sevgili burak ertemde şahit)otomobilin pist performansı gerçekten mükemmel ama düzlüklerde gitmio tabiki...

gelelim otomobilimin eksik gördüğüm özelliklerine;aslında pek bi eksikliği yok ama normal asvaltta 50-60-70 gibi hızlarda girilen virajlarda arka kısmı çok rahat bırakıyor(esp devre dışı tabiki)dışardan güzel görüntü ortaya çıkabilio ama bu iyi bişey değil;fakat yüksek süratli virajlardada mükemmel bir tutunma var

gelelim rc nin type-r ile kıyaslanmasına;bizzat arkadaşımda var type-r,tartışılcak bi konu bile değil bence 2.0 litre atmosferik hondayla 1.6 litre turbo otomobille hiç bi şekilde baş edemezsiniz.(standart,stok otomobilleri göz önüne alırsak)honda hayat onda yani=)

MERT YILMAZ/BURSA

Absinthé - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16 RC 515 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar;207 RC fiyat ekonomi performansına göre bencede mükemmel bir otomobil,şu andaki aracım tr deki ilk le mans lardan ve 32.000km'de nazar değmesin hiç bir sorunum yok.Otomobili genellikle performanslı kullanıyorum zaten bu otomobiller bunun için yaratılmış.En dikkat ettiğim nokta ilk çalışmada ısınana kadar yüklenmiyorum ve stop etmeye yakın gazlamıyorum ve rölantide yaklaşık 45 saniye bekliyorum bence en önemli en hassas nokta bu turbo otomobillerde dayanıklılık açısından,

diğer yandan muhtemelen sizde duymuş olmalısınızki izmit körfez pistinde yapılan time attack ve time trail larda çok iyi dereceler çıkardım,bu dereceler standart rc le yapılabilcek en iyi dereceler(sevgili burak ertemde şahit)otomobilin pist performansı gerçekten mükemmel ama düzlüklerde gitmio tabiki...

gelelim otomobilimin eksik gördüğüm özelliklerine;aslında pek bi eksikliği yok ama normal asvaltta 50-60-70 gibi hızlarda girilen virajlarda arka kısmı çok rahat bırakıyor(esp devre dışı tabiki)dışardan güzel görüntü ortaya çıkabilio ama bu iyi bişey değil;fakat yüksek süratli virajlardada mükemmel bir tutunma var

gelelim rc nin type-r ile kıyaslanmasına;bizzat arkadaşımda var type-r,tartışılcak bi konu bile değil bence 2.0 litre atmosferik hondayla 1.6 litre turbo otomobille hiç bi şekilde baş edemezsiniz.(standart,stok otomobilleri göz önüne alırsak)honda hayat onda yani=)

MERT YILMAZ/BURSA
    Ooo Mert bey hoşgeldiniz....
    Fehmi/istanbul
    Belong to beyond of your horizon.

RCpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz geliyoz, 1 stok 1 yüklü rc

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kıvanç videoları bekliyoruz gece

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz geliyoz, 1 stok 1 yüklü rc
    video bekliyoruz.

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    barış benim de bir deyenesim var özberkle konştuk
    Built to fall....

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    deneyelim valla barış, videoya filan gerek yok, benim yazılımda bir sıkıntı var, ondan öncesi sonrası feyz almış oluruz. giderdikten sonra bir daha deneriz.
    Built to fall....

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla fiyatları o kadar güzelki 1dk düsünmeden alırım
    al da binelim
    Tango-1 never dies.

can_ank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mustafa senin msjını gören NASA bana mail attı yeni bi gezegen kesfetmişler linki de aşşağıda. (videonun sonunda kadir abinin cumleden de anlasılcagı uzere 1 deneme daha yapmıstık )

http://video.yahoo.com/watch/5613065/14731344

ep3 de aem v2 var. 2. vitesde vtec acık bastık. 24 saniye sonunda hız kactır siz benden ii bilirsiniz. RC de stock.
    Cenk kardeşim de umarım kusura bakmaz. En kısa zamanda geri kaldırcam videoyu.
    Arabayı ilk aldıgımda stock vtec le kafa kafaya gitsin iidir deniyordu. Bu da stock vtec le olan video ( Bunun içinde Kadir abi kusura bakmaz umarım)

http://videos.streetfire.net/video/si-vs-vti_687251.htm

Bu araç Antalya'dan geldi galiba. Dolu iken de denedik ama videosu yok. Bunun dısında baska bi ep3 le daha denemiştim onun da sonucunu bilen biliyor.
    Haaa arabalar saglıksız dencektir bu videolardan sonra eminim. Bildiginiz saglıklı stock ep3 varsa Ankara'da seve seve de denerim. Herkese ii geceler

Haaa bi de yazılım var sende fln denmez umarım, merak edenle gelip isetdigi yerde bakabiliriz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)