Bu ay içinde Ümraniye'ye gelme durumum olacak.Bu çevrede, İstanbul adına nereleri görmek lazım?![]()
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
- Bubble Cafe var bu ünal turan ve arkadaslarının actıgı yer. Gaziosmanpasa / Yesilpınarda.
İlk gittik merak ettik, gayet güzeldi okey masaları vs ücretsiz nargilesi falan filan fiyatlarda güzel.
Gecen aksam gittik arkadaslarla, masaya cerez geldi, dedik 5 10 bişey yazarlar ver. Bi nargile istedik nargile yanık şekilde geldi 4 kere değişti düzeltemediler. en son dedik kalkalım, hesap istedik. 2 cerez'e 50 TL yazmıs . dedim kardesim bune abi işte masa parası. Ulan bi cok yerde masa parası diye 25 30 lira para alıyorlar sen neden 2 cereze 50 masa parası diyorsun dedim. tamam abi silelim diyorlar sonrada.
İnstagramdan ordan burdan görüp gidicek olanlar varsa, okey 50 TL masa parası, + Ayar tutmayan nargileleri var. Bilginiz olsun
#KGdetanirlar
Şişhane veya Cihangir tarafına yolunuz düşerse ve Pizza seviyorsanız mutlaka gidin![]()
Miss Pizza
Ev yapımı fesleğenli ayran şahanepizza üstüne mutlaka roka ve yanına acılı zeytinyağı isteyin muhteşem oluyor
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Avrupa yakasında yaşıyorum![]()
Ofis İçerenköy ama sadece yemek sepeti yapıyorum![]()
Haftada bir Ferati'ye gidiyorum çok güzel fırında pişmiş yemekler yapıyorlar.
Ferati Lokantası
Son gittiğimde patlıcanı bütün olarak közlemiş dışını kıyma mantolamış fırınlamış yıkılıyordu![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Lider Pide Tepeüstü şubesi
MCC Lider Pide
İmkanın varsa eğer hafta içi gezmeni tavsiye ederek Üsküdar sahil boyundan beykoza kadar gezinti yapılabilir. Üsküdarda fethipaşa korusu vardır boğaz manzaralı, Hatta arkasında bir kafe vardı komple köprü manzaralı, Öyle sofistike mekanları Koray abi bilir. İstanbul bu sıralar yaniyur
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
2014 senesiydi galiba yerel seçimlerde ibb ve ümraniye belediyesinin seçim organizasyonunu biz almıştık. Hasan Can bey de sağolsun daha önce açılmış olan ne kadar cami köprü muhtarlık park bahçe varsa tekrar açtırmıştı bizeArtık rüyamda hasan can önderliğinde ya allah bismillah hayırlı uğurlu olsun diyerek geziniyordum
Seçimden sonra Antalya'da sungate oteline gittim Orada da karşıma çıktı kendisi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)