kadıköy bahariye my chef - herşeyleri çok güzel porsiyonlarıda epey büyük hele bir kahvaltı tabağı var tepsi gibi
bağdat caddesi barlar sokağı mano burger - el yapımı harika hamburgerleri var. diğer burger house vs. hiçbirisi yanına yanaşamaz.
koşuyolu cevizağacı - tatlıları yemekleri mekanı on numara ama son zamanlarda mekan büyüdükçe fiyatlarıda büyütmüşler
beylerbeyi köy kahvesi - beylerbeyi sahilde denizin dibinde oturup çay içmek için ideal çay kahveden başkada birşey yok zatenama sırf öyle sessiz ortamda manzara için ideal
Beylerbeyi köy kahvesinin manzarası güzel, ek olarak çengelköy çınaraltı var boğaza daha hakim ve dışarıdan istediğiniz yiyeceği getirebiliyorsunuz..
Anadolu yakasinda kiz arkadasla kahvalti yapabilicek asiri ucuk olmasin uygun fiyatli elit mekan varmidir tavsiye
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Bu kucuk camlicadaki mekan varya tepedeki kahvaltisi nasildir oranin birde abuk subuk insanlar geliyormu?
Beylikduzu beykent Cafe Monacco Gusto tavsiye, essiz bi nargilesi ve mutfagi var, rakamlari gayet guzel. İlgi alaka cok iyi derecede. Kesinlikle tavsiye ederim
Hergün oradayım istisnasız...
Özellikle nargilesi 10 üzerinden 9...
Schnitzel söyleseniz, kolayına bitiremez 1 kişi.
İkram bol, sahibi çok iyi bir esnaf, şikayet ettiğiniz ya da beğenmediğiniz x bir şeyi söyleyin, anında değişiyor, surat afra tafra kapris yok.
Okey tavla var...
Bende şiddetle tavsiye ederim.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
bambı dıe anlamadın sanırım ılkten bende anlamadım.
o agacın altı dıyım sana.acıbademın tepesı.
bu arada gecen fridciğimle camlıca desdeye gıttık.
99 cesıt brunch dıe yazmıslar gırdım ıcerı bakım ne var ne yok dıe.
kasar peynırını kare dıkdortgen ucgen küp şerit şeklinde kesmişlerzaten 5 ceşidi kaşar peynırınden cıkartmıslar. ne kadar dedım 35 tl dedıler kişi başı aklınızda olsun değmez.
kahvaltıyı bosverıp bırseyler yıyelım dedık hıcbıseylerını begenmedık .aklınızda olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)