Bağdat caddesinde Yaşar usta varmış dondurmacı çok kişiden dıydum gerçekten değermi bir dondurma için ?
Bağdat caddesinde Yaşar usta varmış dondurmacı çok kişiden dıydum gerçekten değermi bir dondurma için ?
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Tulumba tatlisi sevenler icin bir yer soylemek istiyorum arkadasimin yeri ama oyuzden tavsiye etmiyorum yediginiz zaman anlicaksiniz gercekten.alibeyköyde misirin orda cami var caminin yan tarafinda turşucunun yanindaki dukkan balkan tulumba diye.orda bir cok tatlici var fakat en guzeli ve musterisi bol olan yer burasi yolu dusen denesin pisman olmaz
evet asıl yeri bostancıdaymış Yaşar ustanın bir gün denemk için gidicem mutlaka bakalım dedikleri kadar varmı?
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Ataköy Big Mammas da güzel mekandır. Maç izlicekseniz birde üstüne güzel nargile içeyim diyorsanız birde otopark sıkıntım olmasın diyorsanız![]()
yasar usta 4.leventteee şube açmış aslan orayı deneyebılırsın karşıya gecmek yerine![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bostancı shell var minibus caddesii karşı sokağından fırın pastane var onun önünde tezgah yaşar usta.
koşuyolunda açıldı, oğluymuş o.
ama üretim olarak yaşar usta bostancının ki ayrıymış, aynı mal değilmiş yani aslan.
hep taze meyve resmen ama deneyen bazı arkadaşlar çok tatlı buldu. ben seviyorum![]()
Küçükçekmece gölünün kıyısında papuli et restoranı tavsiye ederim.. mezeleri güzel, sakin sessiz huzurlu bi yer.. göle sıfır rakı içebiliyosunuz..
Tango-1 never dies.
kasımpaşa erdem dondurmacısını bılen varmı aramzdaoraya az gtmezdm sadece yazın acıktır aynı dukkan yıllardır oradadır.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)