valla onu bunu bilmem ısmarlarsan geliriz :D
tuzla - haKan dondurmacısında yemiştim
müptelası olmadığım halde her gittiğimde yerim artık
Printable View
valla onu bunu bilmem ısmarlarsan geliriz :D
tuzla - haKan dondurmacısında yemiştim
müptelası olmadığım halde her gittiğimde yerim artık
cok karısmıs o yaw :D afıyet olsun:icon_tup:
Tavlayı yapıp gittin galiba:) saolasın
aynen :)
bütün dondurmaları gittiğim her şehirde her semtte elimden geldiğince denedim, yaşar usta dondurmasından iyisini geçtim yanına yaklaşabilecek bir dondurma daha yiyemedim maalesef.
dediğin yere gideceğim bakalım nasılmış :)
yaşar ustanın erenköy cadde, koşuyolu ve leventte şubesi var ama kesinlikle bostancıdakinin tadı farklı. diğer şubeler franchise, bir de ayvalık sarımsaklıda var onu da oğlu emrah işletiyor oda bostancıdaki ile aynı ve herzaman daha çok çeşit var.
karaköy -karabatak
Ben hergün geçiyorum önünden ama hiç gitmemiştim, tavsiyenizden yola çıkarak Bizde bugün gittik Cafe Monaco Gusto'ya hakikaten çok ilgililer,içecekler-yiyecekler ve nargilede baya güzel. Umarım hep böyle olur. :)
Bu ara favorim Emirgan - Tk cafe Taş kahve diyede geçiyor ilgi alaka çok ii. Dışarıdan bakıp fiyatları tuzludur die uğramazdım tabuları yıktım girdimki fiyatları standart cafelerden farklı değil. Tavsiye edilir.
Monaco Gusto'yu merak ettim :( Nargilesini baya övdünüz o kadar birgün giderim mutlaka :)
Bodruma yolun düşerse Türkbükünde, Türkbükü doğal dondurma var bir çok meşhur dondurmacıda yedim bitez dondurma olsun yaşar usta olsun ama türkbükündekinin üstüne yoktur zaten her gece önündeki kuyruktan belli olur, sahipleri öğretmen başkada bayiileri yok zaten..
dün aksam yürüyüşe cıktım bostancıya kadar gidince bi bakıyım dedim yaşar usta dondurmacısına :)
yazdıklarınız kadar varmıs.
dut ve kavun tadı hala damağımda desem abartmamıs olurum
cok fazla dondurmacı tecrübesi olan biri değilim ama madoyu katlayan bir tadı var bu konuda kesinim :)
Teşekkürler beyler tavsiyenz için
mado boykot listesinde zaten :D
yaşar usta dondurmada bi ekol ..