beyler levent civarında bi yer vardı.Hem kendi market - şarkuterisi vardı , özel peynir çeşitleri vss , hemde balkonunda bi restoranı.Adını unuttum hatırlayan varmI?
Printable View
beyler levent civarında bi yer vardı.Hem kendi market - şarkuterisi vardı , özel peynir çeşitleri vss , hemde balkonunda bi restoranı.Adını unuttum hatırlayan varmI?
Arkadaşlar yarın için hatun annesinden izin koparmış gece 1'e kadar, pek gece çıkmadığımız için ne yenir nereye gidilir nerede oturulur pek bilmiyorum.
-Alkol kullanmıyoruz
-Arabamız var
-Uçuk fiyat olmazsa iyi olur :)
Önerilerinize ihtiyacım var. İstanbul Avrupa yakası tercihimdir..
Anadolu yakası olsa maltepe sahilde güzel mekanlar var tavsiye ederdim :)
bugün şişliden önce dolapdereye gittim bulamadım.
Taksim balık pazarının orda yerim dedim, saganak yagmur bastırdı, arabayla da girilmiyordu.
Kadıköye gittim baya övülen bir mekan diye.
https://foursquare.com/v/sava%C5%9Fm...b0fc5eaaa46f19
Park yeri yok.
oldukca sapa bi ara sokakta.
oturup zaman geçirebileceğini bi yer değil.
tadı orta seviye.
Kısacası gitmeye degmez.
Dürüm 10 liraydi bu arada.
kanlıcanın ust tarafında sahılden gırısı var mıhrıbat korusu cok nezıh ve harıka bır yer her ıkı kopru net manzaralı yuruyus yapabılcegınız agaclar arasında harıka bı yer restorantıda 10 numara cokta pahalı deıl..tavsıye edılır
Evlilik teklifi için Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz neresi var ? (kendim için değil:))
avrupa yakası olmasada kesinlikle Gazabe derim
.:: Gazebo ::.
Zorlu center;
Tom's Kitchen
Kantinery restaurant
Kaliteli mekan arayanlara tavsiyemdir.
Taxim;
8 istanbul, unlu sef maksut askarin restaurani turkiyeden michelin yildizina aday bir kac sefimizden biridir kendisi.
Rezerveli gidiniz.
Bir öğrenci arkadaşımız Bahçelievler'de Cafe Butta'da Cuma ve Cumartesi canlı müzik yapıyor... Genellikle 80-90lı yıllar çalıyor... Alkolsüz bir mekan. Bende daha gidemedim. Ama aklınızda bulunsun... Sahibi özellikle bu tarz istemiş. Ankara'nın bağları dinlemeden çıkacağınız bir mekan :)
Öğrencim dediysem, benden büyük 40 yaşında :)
Vogue-Lacivert-Sunset-360 buraların hepsi es geçildi :( . Sanırım bgn kendisi bişeyler ayarlayacak :D
Sultanahmette Seven Hills Hotel'in roof efsane, çok duymuştum ama hiç bu kadar beklemiyordum.
Bir taraf alabildiğine deniz, bir taraf sultanahmet bir taraf ayasofya.
Full turist olduğu için gerçekten kalite yüksek. Balık çeşitleri mezeler falan muazzam. Servis çok iyi.
Fiyatları hakediyor sunumlarla, lezzetlerle, o manzarayla.
2 kişi koca bir tepside deniz levreği, 20lik rakı, 4-5 çeşit meze, meyvesi vs tıka basa doyduk 218 lira verdim. Herkese tavsiye ederim.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...93478746_n.jpg
Esasen turistik mekanlardan cok bi kalite beklenmenmez ama merak ettim servisi sunumu ve lezzeti.