Soğukçu dediğin eğer kadıköydeki soğuk sandviççilerden biri ise eğer, seyyar askerde fena bozdum bi kere mideyi :(
Yazın dikkat edin derim, amerikan salata salam vs sıkıntı olabilir.
Printable View
Herhangi biri degil, tarif ettigim noktada kebapci dukkani ile mutualist calisan bir seyyar, ismi Caglar, arada babasi duruyor, 30-40 yildir falan oralardalarmis :)
Gece yarim tuzlu yarim tatli yesem de hic sorun yasamadim cok sukur :) Cayla beraber olcakti simdi canim cekti valla
Soğukçu Çağları bilmeyen istanbulda 12den sonra sokağa çıkmamış adamdır.Zeytinburnundan soğuk yemeye gelenler var çağlara :D
Evden çıkıyorum random nereye düşersek :D
Bu soğukçu işine kurumsal olarak girsek tutmaz değil mi.. Şalaş olması lazım..
O değilde şimdi bile geçesim geldi karşıya :hiihi:
Niye dalga geçsinler :) Gerçi geçerler yenilikleri zor kabullendiğimiz için.. Valla ben işgaliyemi verdikten sonra meskencisini müskencisini tanımam.. İşi belediye ile bitirmek önemli.. *bne belediyeler seyyara göz yumuyor, restoran kaldırımda yürüyecek yer bırakmıyor ama tanıdık olmadan parasıyla tezgah açamıyorsun :heyoo:
Bende gittiğimde hep asker'e giderdim bi sıkıntı yaşamadım ilk gittiğimde çağları bulucam :D
Bostancı- Maltepe civarı gidilebilecek mekan ya da tadılabilecek farklı bir lezzet var mı hatunla , hani buralardaysan bunu keşfet mutlaka denilcek türden, yemek ,tatlı ,dondurma vs?
Dün ve bugün Selamiçeşme Özgürlük Parkında Gaziantep Yemekleri Festivali vardı. Bugün gittik, saat 15:30'da köprüden aşağıya iğne bıraksalardı iğne yerle olan temasını 30dk sonra gerçekleştirirdi :D :D
Kalabalıktan en fazla Sahan ve Seyidoğlu'na girebildik. Araya kaynak yapan, kendini zeki sanan ve yaşından da utanmayan tipler, aşırı kalabalık, felaket mangal dumanı ve oturacak yer olmaması yüzünden seneye tekrar gideceğimi sanmıyorum.
Sahan'daki ustalar sayıca fazlaydılar ve elleri çabuktu o yüzden en fazla 10dk bekledik.
Fakat Seyidoğlu'nda katmer yapan tek usta vardı hoş herife yaklaştıkça katmeri yaparken koyduğu malzemeye de gözüm ilişti, şerbet yerine katmerin içine toz şeker koyuyordu, kaymağıda serpiştiriyordu. Velhasıl, tek usta olması ve ustanın elinin biraz ağır olması ve bir ara fırındaki katmerleride kömüre çevirmeleri yüzünden 20dk bekleme sonrasında sıranın bize hiç gelmeyeceğini düşündük ve katmerleri baklavalara değiştirdik :D :D
Bu arada dikkati çeken en büyük unsur ise hiçbirinin siz istemezseniz kasa fişi vermemiş olmasıydı. Hatta adamlar oraya yazar kasa bile getirmemişler, pos cihazıda yoktu, oh sıcak parayı indir cebe, ama fiş kesme.
Sonrada maliya bakanı çıksın biz vergi toplayamıyoruz desin, sal oraya zabıtayı, hepsini sıradan bir hoplat bak bakalım kaç paralık fiş kesilmemiş gör.
gecerken bursaya ugrayacagim;
iskender yenilecek tavsiye mekanlar lutfen?
Santral Garaj Uludağ kebapçısı başka adres aramaya gerek yok :)
Uludağ Kebap 1964'den beri damak tadınız..
Maceraya gerek yok. :)