Desene akşam rehin kalacaksın, olm bu ne ya, menüler avuç içi kadar, şef gian carlo fisichella tarafından hazırlanan dalak sosu eşliğinde, 1500 derece fırında 1200 saat bekletilmiş, incilerle dizilmiş, kestaneli tavuk :D:D:D
Printable View
beyler bırakın bunlarıda bi akşam işkembe içmeye gidelim yaw
zengin sofrası vs. fakir sofrası
:D:D:D
2010 iftar buluşmasında Muştu abi kaç yarım yemişti kokoreççide hatırlamıyorum
Harbiden vurmuştu kokoreçin dibine
aslan o zamanlar 122 kiloydum öyle bi kaç tabak yada bi kaç ekmek kesmiyodu :D
kanka nişantaşında Filibe köftecisine gidiyorum fındık gibi 6 tane köfte veriyolar o hesaba göre 10 porsiyonda gelse yerim ben
yada şöyle diyim geçen akşam eve giderken kasaptan 1 kilo köfte aldım sevda 3 tanesini yedi sadece aynı akşam bitti :D
miniks hilmiyle yusufa gitmiştik cem taşçıda vardı toplam 3-4 kilo et yemişizdir :D
Kibris'a gelenlere Şeftali kebabini oneririm :)
aslan bu JPEG sevdanda vazgeç tutmadı sende bu :D