Koray; Cevahir'in yan sokağında (kadıoğlu hastanesinin sokağı) bahar pide var üüğğğff.. Oranın dönerini yemelisin.. Şimdi bile çıkıp gidebilirim yemeye evde yemek yiyemiyorum artık : ))
En lezzetli yemekler bu lokantalarda - ZAMAN
güzel bilgiler
,
ben burada ilk adımı tek geçiyorum
check in
check in
check in
diyosunMaşallah maşallah..
Bu arada bende bı tavsıye de bulunayım.
İstiklal de kumbaracı yokusunda YENİ lokanta adında bır mekan. Sahibi ve işletmecisi turkiyeden michelin yıldızı almaya aday 3-5 aşcıdan biridir.
muhtesem bir lezzet tamamen anadolu yemekleri yapılıyor agız tadına duskun arkadaslar varsa bu mekanı denesin derim.
Lokanta Yeni rezarvasyonlu gidiliyor.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Bahçelievler uefa kupasi yaninda ki KAHVE DURAGI çok hoş mekan. Sakin, ferah.. tavuk barbekuleri , özellikle kizarmis biberler ve soslari leziz.. Okula yakın diye sık sık kaciyoruz, hatta şuan da oradan yaziyorum , lig tv de var , güzel tv leri var.bu civarda oturanlar icin hem kahve hem futbol hem icecem menüsü güzel, değerlendirebilirsiniz![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Abi söyle soyliyim biz 2 kisi deneme amaclı gittik 1 er kadeh kırmızı sarap, 5 cesıt tadımlık "biraz ondan biraz bundan denemek icin" 1 de ana yemek yedık. En son tatlıyla kapattık.
Kısı bası 75 100 arası biraeye cıktık.
Leb-i derya hakkında ki dusunceme gelecek olursak mutfagıyla degıl de daha cok manzarasıyla falan on planda olan bi mekan mutfak konusunda ondan cok daha ıyı onlarca restaurant sayabılırım sana.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Ha bu arada atesleme konusunu komısyon baabında soyledın sanırım abı![]()
Soyle soylıyım bız gıttıgımızde salı gunuydu ve onumuzdekı hafta sonuna kadar aksam servıslerı full rezervasyonluydu extra musterıye ıhtıyacı olur mu bılmıyorum![]()
Vedat mılorda kendısınden program teklıfınde bulunmus ancak kendısı kıbar bır dılle reddetmıs![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Leb-i deryayı aramıştım geçen sene bir kaç kere rezerve için hafta sonları hiç tutturamadımYer yok aşağı yer yok yukarı başka bir şey demedi çarşamba perşembe uygun demişti.. Bende manzara için gidecektim..
Soz konusu donerse su beylikduzunde enbey diye bi mekan var. Muhakkak gidin ve gorun. Mahser yeri gibi zaten, ama inanilmaz birsey.
Güzel ormanlık biryerde (polenezkoy dışında) güzel pirzola yapan yer var mı
Belgrad ormanında bi yer vardı ama tadilata gırdı açıl yer bılgısı lazım hamile es sendromu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)