Olm Xort, otomobille gidilip, sorunsuz park edilebilecek mekanlar istiyorum, ne o şişhane mişhane. Çocukla falan hayatta gidilmez![]()
Olm Xort, otomobille gidilip, sorunsuz park edilebilecek mekanlar istiyorum, ne o şişhane mişhane. Çocukla falan hayatta gidilmez![]()
Şişhanede evlendirme dairesi otopark'ı var miss pizza'nın karşısında![]()
Virgina Angus'un karşısı da katlı otopark![]()
ama tek gerçek var ki birazdan yerim Hilton Burgerdünyadaki tüm hiltonlarda aynı standartlarda yapılır yerken yorulursun o derece büyüktür
enfes patates ve 250ml cola ile sipariş edilir worldwide
Otelin açılışından dolayı günlerdir yazamıyorum foruma öldüm sanmayın829 tane çocuğum oldu sadece
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Kayıyorum Californian Rollsyanında ribeye bonus geldi
backround'da tadımlık bonfile
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Kanka o wasabinin hepsini yersen yok mu beni bi seven diye bagırırsın demedi deme![]()
Tango-1 never dies.
Ya o wasabi denilen zıkkımdan Japonya'da yemiştim, bana hiç acı gelmemişti ama belkide acıdan kıvranmayayım diye otelin aşçısı kıyak geçmişti çünkü bir daha wasabi yemedim, o yüzden de İstanbul ile kıyaslama şansım olmadı, harbiden de zehir zıkkım birşeyse bir daha hiç bulaşmayayım![]()
![]()
beeves burger i kesinlikle tavsiye etmiyorum. Geçtiğimiz hafta gittim. Zaten normal steakhouse lokantası da bir şeye benzemiyordu da, deneyelim dedik.
Büyük boy burger sipariş ettiğiniz zaman aynı ekmeğin içine neredeyse aynı boyutta et ve yarım kilo marul koyarak getiriyorlar +8 tl alıyorlar. Ne eti ne de ekmeği bir şeye benzemiyor.
Virgina Angus, j burger, nişantaşı egg&burger (zaman zaman) ve arizona burger favorilerim.
Ben de bir şans vereyim diyordum, gerek kalmadı.
Carls Jr denedim toplamda 3 kere, bana mı denk geldi hep mi öyleler bilmiyorum ama sırf güler yüzlü çalışanlar için bile tercih edilebilir.
Burger King' den bir tık yukarıda olduğu kanaatindeyim. Fiyat performans olarak başarılı değil ama.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Kanatçı haydar a son zamanlarda gideniniz var mı? En son 1.5 ay önce üst üste 3 defa gittim ve eski tadı alamadım. kanatların boyutları büyümüş ve eski çıtırlığı kalmamıştı. eğer böyle düşünenler varsa benim gibi, yeni bir kanatçı bulmak lazım.
Enbey'in sadece döner ebatı büyük lezzet anlamında,
Kapalıçarşı Şahin usta veya Beşiktaş Köyiçi Karadeniz döner'in yanından geçemez.
Şahin usta yediğiniz en iyi döner x 215848454 olarak düşünebilirsiniz
www.dönerci_ahinusta.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)