yemek için hiç fark etmez alayýna giderim
baska yapan yer illa vardýda idealtepede çýnarlatý dürümde künefe yemeye gittim kaç kere
edit: budur dimi
http://www.dondurmaciyasarusta.com/d...9F%C4%B1m.html
2.edit:ceyhunuda alalýmda gt yi kurcalarýz![]()
1881 - 193∞
cok uzak deðilim gelirim saolasnama aksam saati tabi çalýstýgýnýzý varsayýyýorm
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandý. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Dondurmanýn kralý sahrayýceditte diyorum inanmýyosunuz![]()
2 numarada ise Fenerbahçe giriþindeki Gül Dondurma var![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Baþaran Coil
Mud flaps
Daha önce paylaþýldý mý göremedim ama
https://www.youtube.com/watch?v=wIMgdz8fvQI
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsýn?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sýðmazsýn.
Modada Ali usta dondurmacýsýda iyidir .
[QUOTE=SekoLive;7529883]
Yaþar usta dondurma yapmýyor ki, soðuk çorba yapýyor.
Pýnar dondurma fena deðil ama heriflerde kart geçmiyor. Birde uzak mesafeye götüremiyorsun, strafor...vs yok.
Yalaka Mado'yu boyokot ediyorum ama, heriflerin straforlu kutularý ve buzlarý vardý, alýp istediðin mesafeye götürebiliyordum.
Karadeniz yemeklerini çok seven biri olarak Eyüp'te Vezir restoran var,Karadeniz mutfaðýný seviyorsanýz þiddetle tavsiye ederim,yeri biraz sapa ama çok güzel ve kaliteli bir mekan,sahibi Hakan abi de çok düzgün ve esnaf adamdýr,futbolcular,siyasetçiler falan da gider sürekli
VEZİR SOFRASI | KARADENİZ MUTFAĞI
Yaþar Usta 4. Levent'te de var. Bostancý & 4. Levent & Sarýmsaklý'daki þubeler onun, Kavacýk, Koþuyolu, Baðdat Caddesi þubeleri franchise olmasý lazým.
Cadde ve Kavacýk'takilerin lezzeti Bostancý'yla ayný hiç sürpriz yaþamadým ben çok kez denedim.
Fener giriþteki Gül Dondurma da çok iyidir, tek çalýþan var o da patron zaten, Aytaç çok iyi esnaftýrmdeðiþik tatlarý var tadýna bakýp istediðinizden alabilirsiniz, fiyatý da uygun 2 liraya kocaman top veriyor.
Yaþar'ý da Gül'ü de çok severim ikisinin de yeri ayrý bende, birbirinden farklý tarzlarý var.
Tarik yasar ustaya sordum ogullarimin benle alakasi yok isim hakki verdim sadece dedi bostanci disindaki subelwr icin
Biz Kaybettik, Cennet Kazandý. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)