Bugün Fumee Kuruçeşme peşinden Kalamata Sortie yer kalırsa tatlıya bi yere gideriz![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Tamam tamam hatirladim yerini onunden gecmisligim cok da merak etmemisim ne oldugunu
Eski mercan vergi dairesinden assagi inerken sagda mercan katli otoparkinin karisinda yuksek giris bi mekan orasi sanirim
Birazdan ogle yemegi icin ordayim bugun kendime kiyak yapayim![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Karamandere Saklıgöl
Linkten sitesine ulaşabilirsiniz. Bende gittim gerçekten çok güzel biryer tavsiye ederim.
Koray eti fiyatına göre 8'5 9 alır. Ama deDgn gibi daha iyinyerler var ... Bu fiyatlarda tavsiyen varsa alabiliriz. Burger amanın diyorum.. Nisantasi mekani guzeldi
Fumee tek kelimeyle muhteşemdi. Fiyat / Lezzet oranıda bence çok iyiydi. 2 kişi 2'şer kadeh şarap içip başlangıç küçük bi ara sıcak ve ana yemekle 200'e çıkarsınız. Manzarasıda harika,
Füme Levrek & Deniz Börülcesi
Bademli tarator ve ızgara bebek kalamar,
Sıcak füme somon,
Damağımda iz bırakanlar oldu. Özellikle Bademli Tarator
Virginia ölmeden yemek yenilesi yerler listesinde![]()
Valla o fiyatlara et veren yokolsada yesek
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
dün yaşar ustaya gittik,
yaşar ustanın kendiside oradaydı. dondurmalar yogun meyve tadı sevenler için ideal. yanlız yaşar usta da hiç dondurmacı tarzı yok adam acayip agresif. kaseleri çöpe attırmıs yok insanlara yaranamazsın v.s. diye söleniyordu. attırma mevzusuda insanlar neden 3 top alamıyoz kasede v.s. demişlerde oyüzden kaseleri attırmıs. esnaflılıgı cidden cok kötü. dünden sonra bidaha oraya eş dost istemedikce gitmem. diğer şubeler sizin mi diye sorduk adam oralar benim olsa beni ordada görürsünüz diye kendince cıkıştısanki şube şube yaşar usta dolaşıyoruz. 1 senede illkez kendisini gördük oda geçen tv de idi ordan gördük yoksa yaşar ustanın sıfatını ben bilmem bi tek adını bilirdim
herzaman böylese harbi entersan bu kadar işi büyütmesi
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)