Silivride garden restaurant var yol üzerinde servis hızı konusunda aşmışlar kendilerini yiyecek lezzeti güzel ve güzel bir yeri var
Silivride garden restaurant var yol üzerinde servis hızı konusunda aşmışlar kendilerini yiyecek lezzeti güzel ve güzel bir yeri var
Virginia angus a bir türlü gidemedim, haftasonu manoya gitmeyi planlıyordum rotayı eminönüne yönelteyim bari![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Akşam Pınar dondurmacısına gideceğim, şimdiden fonda Jaws müziğini veriyorum![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Emintaş sitesi önündeki yer değil mi ? Eve dönerken akşam sırf denemek için 1 top aldım, Yaşar'dan kat ve kat iyi olduğu kesin ama bol şekerli Mado'nun yanında da biraz sönük gibi kaldı. Biraz ağzıma nişasta tadı gelir gibi oldu, ne bileyim, yarın öğlen ofise alacağım, asıl o zaman dananın kuyruğu kopar![]()
![]()
İftar menüsü olarak Monacco gayet başarılı.. Yemeden dayanabildiğim tek fotoğraf alttakiEzandan sonrasını çok hatırlamıyorum
) İftariye tabağı, ara sıcak(sigara böreği-paçanga), mantar soslu bonfile, tatlı meşrubat ve sınırsız çay veriyorlar ve fiyat 30tl sadece..
Bu arada bu nargile de benden olsun, elma-nane-sakız karışımı...
![]()
Nişantaşı Hacıbey döner çok iyiydi bugün. Bursa eski garajdaki İskender'den sonra yediğim en iyi iskenderdi diyebilirim
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)