Bursada ulucaminin yanindaki iskenderci hem uygun hemde cok guzeldi gidince tekrar ona gidicem adini bilmiyorum
15 tl idi fiyati![]()
Bursada ulucaminin yanindaki iskenderci hem uygun hemde cok guzeldi gidince tekrar ona gidicem adini bilmiyorum
15 tl idi fiyati![]()
Bizi zikmişler o zaman30 veya 35 ödemiştim porsiyonuna ben
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Pendik Lipa restoran. Kuru et , köfte ve bira. Özellikle bunlar çok meşhur bu mekanda. Göçmenlere özgü lezzetler ve inanılmaz bir ev sahipliği var . Gerçekten çok çok tavsiye ederim. Fiyatlarda mükemmelden öte.
Burası olabilir mi?
Şubeler | Bursa Merkez - Mavi Dükkan | İskender 1867'den Beri
Abi farklı kardeşlerin işletmesinde galiba bildiğim kadarıyla iskenderoğlu.
Ben Bağdat Caddesindeki yerlerinde duble eti bol yediğimde baya beğenmiştimHesap sonrası pek iyi olmamıştı
60 lira aldılar sadece iskendere
Ataşehirdekine de gittim, o kötüydü
Cemil&Cemal Ataşehir şubesi varmış, orası nasıl acaba ?
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Şimdi bu konuya yazdığım tavsiyeleri düşün x 400 yapahanda yaptığım iş budur
07-10:30 arası 200 tane harita dağıtmışım en kötü 150 tanesine Topkapı sarayı, Ayasofya ve Sultanahmet Camisini anlatıp, nasıl gideceklerini tarif edip dönüşte taksiciler tarafından zükülmeden nasıl döneceklerini anlatıyorum![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
selimpaşa roma dondurma efsane çeşitler var
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Cemil & Cemal'in Ataşehir şubesi pek iyi değil, eh işte dedirten cinsten, eti kalın kesiyorlar. 1 kere gittim 1 dahada gitmedim. İskender iskenderoğlu Fulya, Bağdat Caddesi, Susurluk, İmam Aslan Tesisleri ve Bursa Girişindeki yerlerini denedim, hepsinin eti farklı, üstelik o gün lezzeti iyiyse, güvenip bir daha gittiğinde etin lezzeti iyi olmayabiliyor (Cadde ve Fulya'da farklı günlerde iskender yemiştim) hatta gayet güzel koyun kokusu bile burnuma gelmişti, direk bırakıp kaçma nedeni. Susurluktaki yerlerinde pideyi betonarme gibi getirmişlerdi, bir daha oraya adımımı atmadım.
Yeşilköy'de Pangaltı Ciğercisi var. Edirne yaprak ciğer yapıyor. Ben ki et yemeyen insanım en az 2 porsiyon yiyorum.. Yolunuz o tarafa düşerse deneyin. Sahibi yakın arkadaşımdır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)