Ana şubesi Trabzonda kanka, Akçaabat köftesini bilirsin.
Akçaabatta sahilde sıra sıra dizilidir en meşhurlarıda cemil usta ve nihat ustadır ama cemil usta daha bi önde duruyor
Metin diye bir abi işletiyor orayı, fındıklı baklavayı mutlaka dene harika
Ben en son gittiğimde 34 TS 1967 plaka volvoda ordaydı![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Doğru kanka köfte trabzon işi,cemil usta maşallah baya iyi,en yakın zamanda bi deneyeyim,bizim plaka sonuda 61 kapıda karşılarlar artık![]()
Sabah sabah extra bol sarımsaklı mantı ne giderdi be şimdi![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Lokma, rumelihisarında zaman zaman gittiğim bir mekandır.Ücretsiz vale hizmeti vardır. Menüleri çok güzel tavsiye ederim.
L O K M A
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Valelerinin araçların anasını bellemeleriyle alakalı forumda zamanında konu açılmıştı.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...sikintisi.html
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
en son gittiğimde vale şirketi değişmişti öncesimi sonrasımı bilemicem. Vale harici iyi bir mekan diyelim ozaman![]()
konuyu ilk defa gördüm dikkatlice okudum vermemek lazım valeye 100-150 mt ilerde isparka bırakmak daha mantıklı.
Gerçi sahil bölgesinde genel bir vale sıkıntısı var hor kullanma vs. şeklinde. Emirgan sütişte 2012 ramanzan ayındaydı sanrım, arkdaşımın aracının anahttarını kaybetmişlerdi ve bulamadılar yenisini serviste yaptırıp verdiler...
Emirgan Mado - Yesilkoy Mado - Florya Galericiler Caddesi Mado Bunlar Sakin Hareketli Manzarali Olan Yerler. Piayasa İcin Olanlar Atakoy marina, bebek chila, Maranta Gusto Ve Midpointin Her Mekani Ve lemanza vs vs Say Say Bitmez.
EGE Yemek Ve Ziyafet Hizmetleri ..
Dün filibe (sirkeci)'ye gittik.Ben oldukça beğendim. Tavsiye ederim.Fakat başka yerlerde de açılmış sanırım gerçeğinin sirkeci olduğu söyleniyor yeri oldukça basit zaten.Tren garından dümdüz yukarı doğru çıkarken soldan 5yada 6. restoran.![]()
selamlar,
Beykoz >>> şile >>> ağva >>> kaynarca >>>karasu ve takat kalırsa ordan da akçakoca'ya geçeceğim. şile sonrasında bu güzergahta önerebielceğiniz yer var mı?
üsküdar yeşil mavi iyidir (nargılesı on numara)
yine üsküdarda son duragın orada sea of point var
hafta içi restorant hafta sonu bar tarzı bı yer ıstersenız cumartesı ve pazar gunlerı gıdılebılecek en ıyı manzaraya sahıp yer karaköyde zelda zonk var bankalar caddesının gırısınde gravida otelın terasında organızasyon ıcın guzel bı yer tavsıye ederım
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
Teşekkürler tavsiye için.
Otobandan kandıraya saptım. amaç kandıra ağva şile vs yaparak daha kısa bi güzergahı kullanarak en azından akşam köprü trafigine girmemekti.
İlk kandıranın içinde adı sanırım balaban kasap et ızgara'ydı. kendi ürettikleri hayvanların etlerini kullanıyorlarmış. Yerel halka hizmet verdikleri için kaliteden ve lezzetten ödün veremeyiz diyen küçük şirin bir ızgaracı. Meze namına hiç bişey yok. salata diyorsun, adam domatesi salatalıgı soymaya başlıyor.
neyse ilk yemegimizi orda yedik. 1 saat sonra güzergah üzerindeki bi hastanede anneme serum taktırmıştıketlerden kaynaklandığını sanmıyorum ama şansızlık işte. köftesi ortalama, sucuğu iyiydi.
Efsanevi şile- ağva orman yolu çok düzelmiş. kaymak gibi asfalt olmasa da yollar cidden çok düzgün, çukurlar kalmamış. Güzergahı motorcu gruplar sıklıkla kullandıkları için ona dikkat edilmesi gereyor.
İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü'nün içinde Lokma, Papaz ve Starbucks gibi cafeler var. Üstelik hafta sonları da açık. Hafta sonunu sessiz, sakin, bol yeşillik içinde, otopark sorunu olmayan bir yerde geçirmek isteyenler için birebir. Hafta içi hiç bulaşmayın, okul ağzına kadar dolu zaten, başınız şişer.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)