çapa tarafı olmalı odabaşında, odabaşı çiğ börekçisi var. çiğ börek sevenler mutlaka uğramalı. oda kadar bir dükkan cafe değil ama lezzetli bir mekan![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Süleymaniyeli Kurufasulyeci
Sirkeci taraflarına yolu düşen varsa Cağaoğlu yokuşunun başlangıcında sağ tarafta "Filibe Köftecisi" var. Bi tadın derim![]()
Süleymaniye de güzel bir kafe varmış, hüsnübişey bişey bi ismi vardı, bilen giden var mı, ?
herkes övüyor, yok müthiş manzara vs
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Hüsnü Ala.. Anasayfa - Hüsnü Ala Cafe Restaurant
Sirkeci, orient expres otelin terasında İmbat Restaurant var henüz gidemedim ama giden otel misafirlerinden çok iyi yorumlar alıyorum.
Tripadvisor.com da 10000 küsür restaurant içinde 3. en iyi puanı almış gidenler tarafından.
Fiyatları da uygun diyor giden kişiler![]()
bu arada, tripadvisor gibi yeni sayılacak bir site daha var zomato.com bu sitede de mekan isimlerinde arama yaptırıp, yorumları, mekanın puanını, görselleri ve dier sitelerden farklı menü resinlerini görebiliyoursunuz. tabi mekanlar menülerini paylaşmak istemişse. bende yeni keşfettim ama ilk defa gidelekcek mekan için gayet güzel araştırma yapmaya imkan sunuyor, bi göz atın derim![]()
işte size zomato dan alınmış süleymaniye kuru fasülyecisinin menüsü
foto biraz büyükse kusuruma bakmayın.
![]()
Kanaat Lokantasi burasınıda esnaf diye gittik ilk gittiğimzdehem az pahalı hem kart geçmiyor lezzet yerinde ama alısılmıs deil adamlar ilk günki gibi çalısıyor.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Sultanahmet köftecilerinin hangisi tarihi olan hep karıştırılır, bende karıştırırım ama tarihi olan köftecide kredi kartı kullanmıyor ondan buluyorum herseferinde. işin aslına bakarsan belli başlı lokantalar bunu bi prestij işi olarak görüyor Serkan.
illaki bi geçerli sebepleri vardır ama hani 2014ün üsküdarında ciddi güzel bi restorant yiyosun içiyosn herşeyden memnunsun hesap istiyosun kart yokbazı insanlar tanıyorm sırf kartla geziyor yanında para cok cüzi taşıyorlar. kapıda sağda soldada yazı ben görememiştim en azından asılmalı biyere oturan ona göre oturmalı
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)