Dün uzun zaman sonra ondo ya gittim. Burada yediğim çöp şişteki hem porsiyon büyüklüğünü hem lezzeti başka yerlerde bulamıyorum. Bende buradan öğrenmiştim mekanı gitmeyen varsa mutlaka gitsin![]()
İzindeyken birisi ile konuşurken Güngören köyiçinde Cezayir diye bir kebapçıdan bahsetti kebabı ve özellikle künefesinden bahsetti giden varmı buraya ?
IMPOSSIBLE IS NOTHING
55 tl fix menü.
- balık
- et
- tavuk
bunlardan birini seçiyorsun, yanına hardal soslu salata geliyor ve sınırsız patates kızartması.
Ben hep et yedim. Gayet güzel eti var ve servis de başarılı.
Bence anadolu yakasında yemek yenilebilecek en nezih yerlerden biridir, manzara da çok başarılı ve 55 tl gibi komik bir rakama.
Abiler tarihi yarım ada için (fatih eminönü civarları) böyle elit ortamlı düzgün içerdeki insan kalitesi biraz makul seviyelerde olan bir mekan tavsiyeniz var mı ?
(hüsnü bişey diye bi cafeye buradan aldığım pozitif yorumla gittim hayır manzara 10numara ama içerdeki seviye yerlerde adidas eşofmanlı saçlar jöleli tipler geziyor)
Cezayir veya diğer adıyla Ocakbaşı'ndan ziyade Çetin Usta'yı tavsiye ederim..Personeli hijyeni yiyeceklerin tadı ve özellikle künefesi![]()
çöp şiş için tavsiyem aksaray horhorda şanlıurfa zaman kebap babo'nun yeri metroya bakan caddede en baş sırada çöp şişi adeta lokum gibi porsıyon 16 lira olması lazım ortalama 200 gr et veriyor zaten
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
şirinevlerde etçi mehmet steakhouse var şirinevlerden beklenmeyecek derecede iyiydi lokum et yedim tavsiye ederim
Vardarlı Dondurma
S.Cedid Atatürk Caddesi üzerinde Garanti Bankası sokağına girildiğinde ilk sol sokak içinde.
Köfteci Nasif
Kocaeli Değirmendere Sahil şeridi üzerinden kilo ile İznik Köfte.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)