biraz araştırma yeterli olacaktır, yurtdışında ufak şeylerle hatta oem parçalarla gayet güzel güç alıyorlar.
keyıflı arac bıraz arastırınca arkadasın dedıgı gııbı keyıflı verılere ulababılıor eger uygun fıyata da denk geldıyse kacırma :P
Bu arabanın gerçekten 240 hp oldugunu söylemişti birisi,tanıdığı imiş bizim opel forumundan...
Ancak benim de bildiğim kadarı ile GTC opc olmadıkça max. 2.0 T 200hp motoru mevcut.
2004 yılında GTC yoktu o yuzden kullanmış olamazsınGTC ile bertonenin kullanımı surus dinamikleri motoru ve yuruyeni alakasızdır.. Ve verdigi keyifte alakasızdır.. Uzerindeki sanzuman 6 ileri ve cok daha guzel oranlara sahip. bertoneden daha hızlı bir aracmıs keyfini verir bu sekilde..
satılıktaki aracı yakınen tanıdıgım için soylşuyorum bunları.. tabi secim senin..
Bildigim kadari ile uzerindeki motor OPC ile farkli..
Yapilirsa cok iyi gicecektir. Burada Bir cok ornegi var..
Dis gorunus olarak diger gtc lerde farkli degil bence bu arabanin eksisi...
Bulabilirsen Astra OPC derim..
Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
Porsche Cayenne 4.2 Diesel S
Takasta değerlendirdiğim için bulma gibi bi talebim maalesef yok.Cash para alacak olsam şuan STI ve S2000 harici araç bakmam zevkime hitap eden araçlar bunlar.
Bu arada 2004 te gtc nin olmadığını tabiki bende biliorum bertone ile aynı motora sahip bu araç değil mi? Sürüş olarak bilmiorum tabiki arasındaki farklar nedir ne değildir öğrenmek için soruyorum zaten, herneyse hayırlısı bakalım,Ankaradaki aracın videosunu paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar..
Astra H GTC ler Z20LER 200 hp,OPC ler ise Z20LEH 240hp,Bertoneler Z20LET 192hp 3ününde kapakları birbirinden farklı.
R-Turbo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)