Öyle bir şirketin başındaki birisi bilmese ayıptır zaten. Bu arada yeni işin hayırlı olsun.
kardeşim öncelikle yeni işin hayırlı olsun
Atamızın büyüklüğünü bilmeyen millet bilmeyen ırk yoktur.
Adamıda takdir ettim bravo
Atamızı bilmeyen , sevmeyen bir sürü insanın olduğu ülkemizde patrona helal olsun.
yeni işinde başarılar.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Birçok yabancı Türkleri pek bilmiyorlar ama kesinlikle M.Kemal ATATÜRK'ü,tüm cihana kafa tutan,ve onları bozguna uğratan büyük kumandanı,devlet adamını iyi biliyorlar.Ey büyük Türk ATATÜRK sende olmasan bizi tanımayacaklardı.
[SIGPIC][/SIGPIC]
bazı yobaz hemşerilerimiz kabullenemesede atatürk dünyaca ünlü bir LİDERDİR.bilmiyen öğrenmeyenin kendi cahilliğidir...
söyle bir yazdım çıkanlar...
Ataturk’un dunyada ‘basöğretmen’ sıfatlı tek lider oldugunu.Bir geometri kitabı yazdığı,üçgen açı dikdörtgen gibi ve 48 tane geometri teriminin (türkçe) isim babasının bizzat Mustafa Kemal oldugunu…
Norveççe’de ‘’Atatürk gibi olmak’’ diye bir deyim oldugunu…
‘’Atatürk’’ çiçeğinin adını,çiçeği bulan Wanderbit Universitesi profesorlerinden doktor Kirk Landi’nin koydugunu ve bu cicegin tum dünyada bu isimle üretilip satıldığını…
Yunan baskomutani Trikopis’in,hicbir zorlama ve baski olmadan her sene Cumhuriyet Bayraminda Atinadaki Turk Buyuk Elciligine giderek,Ataturk’un resminin onune gecip saygi durusunda bulundugunu…
Bir roportajda ‘’Birlesmis Milletlere üye olmayi dusunuyormusunuz?’’ diye soruldugunda ‘’sartlarimizi koyariz,kabullerine bağlı.Biz muracaat etmeyiz uye olmak icin,davet gelirse dusunuruz’’ dedigini ve bunun üzerine BM yasasinin degistirildigini ve uyelige davet edilen ilk ulkenin Turkiye Cumhuriyeti oldugunu…
????: Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu /garip-olaylar/420081-biliyormuydunuz-ataturk-hayranlari-buyrun.html
1938’de,general McArthur’un en zor,en problemli,en buhranli doneminde,danisman senator ve bakanlarindan olusan yuz yirmiden fazla kisiye;’’su anda hicbirinizi degil,buyuk istidadi ile Mustafa Kemal’i gormek icin neler vermezdim’’ dedigini…
1938’de Ataturk’un olumunde Tahran gazetesinde yayinlanan bir siirde;’’Allah bir ulkeye yardim etmek isterse basina Mustafa Kemal gibi lider getirir’’ denildigini…
1996’da Haiti Cumhurbaskaninin vasiyetinde,mezar tasina yazilmasini istediği metinde ; ‘’butun omrum boyunca Turkiye’nin lideri Mustafa Kemal Ataturk’u anlamis ve uygulamis olmaktan dolayi mutlu oldum’’ yazdigini…
2000’de ABD baskaninin milenyum mesajinda ; ‘’milenyumun hic suphe yoktur ki tek devlet adami Mustafa Kemal Ataturk’tur.Çunku o yilin degil asrin lideri olabilmeyi basarmis tek liderdir’’ denildigini…
2006’da ise AB uyum yasalari geregince devlet dairelerinde Ataturk resimlerinin kaldirilmasinin istendigini…
hitlerinde atatürk hayranı olduğu kitaplarında belirttiğinede hepimiz aşikarız heralde...
Bir roportajda ‘’Birlesmis Milletlere üye olmayi dusunuyormusunuz?’’ diye soruldugunda ‘’sartlarimizi koyariz,kabullerine bağlı.Biz muracaat etmeyiz uye olmak icin,davet gelirse dusunuruz’’ dedigini ve bunun üzerine BM yasasinin degistirildigini ve uyelige davet edilen ilk ulkenin Turkiye Cumhuriyeti oldugunu…
daha söylenicek bişey yok bunun üstüne
bazıları biraz örnek alsa köpek olmasa neler olur ama....
Hayırlı olsun Kaan sevindim hayırlı olsun işin
1881 - 193∞
Yaklasık 3-4 sene once Amerikada calısırken boş Amerikalılar ile molada muhabbet ediyorduk. Onlara bızım tarıhimizden haberlerı olup olmadıgını sordum, onlarda nerden olsun falan gibi sacma sapan bir cumle etti. Biz dedim sizin her seyinizi biliyoruz dedim siz ise tarıhınıze imza atmıs bır turku tanımıyorsunuz dedim. Kım dedi Ataturk dedim. Karsimdaki kız o kim derdemez arkamda duran Bulgar bir arkadasım aynen şu cumleyi kurdu.
" What a stupid person you are! I cant believe! He was the greates leader of the Earth everybody knows him Even Hitler and what a bad change he is the father of the Turkish Nations" dedi.
(Sana inanamıyorum, Ne kadarda salaksın O yeryuzundeki en buyuk liderdi onu herkes tanır hitler bile ve en buyuk sanssızlıkta O Turk Milletinin babasıdır)
Bir bulgar vatandasi bır turkun yanında lafı agızından alıp onu ovuyorsa ki bulgarların yıllarda bıze olan kuyruk acısına ragmen. Bu bana gore yeter![]()
KA Style
İşimiz dolayısıyla ofisimize gelen turistler Atatürkü soruyorlar ve büyük hayranlıklarla dinliyorlar,ne yazıkki kemikleri sızlıyor Atamın![]()
US Performance
Dünya Alem biliyor Atamızın büyüklügünü...
Türkiye'deki yobaz o.cocukları bilmiyor mu?
Onlar da biliyor da islerine gelmiyor...
Kaanım cok güzel bir anı olmus senin icin, yeni isinde basarılar kardesim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)