User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: fak vti konusuna itaafen..

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ALdık selçuk aldık 13.5 a vtec aldık 2003 senesinde arka 2 çamurluk ve şaseler değişik sağ ön şase değişik 96 gümüş hb almıştık. 1-2 tane hasarlı ucuz görünen vtec hemen o senelerde vtecler 13-14 tü psikolojisini koyuyor insana. halbuki hep yüksekti fiyatları

bilinen gerçek belli vteclerin piyasası düşmedi uzun bir sürede düşmeyecek biliyorum. Ama klasik kedi uzanamadığı ciğer olayına dönüyor bkz BEN! bende senelerdir aranırım ama bütçe ayarlaması yapamadık dizele kandık kaldık şimdi yine aramalardayım ama görecez bakalım.
    nie pahalı lan bu vtecler!!!
    kardesım sana tavsiyem vti alıcaksan motoru bıtık olsun kendi bildiğin sekilde topla ondan sonra için rahat etesin... sıktığın zaman ulan acaba biyerden bişey olurmu dememek için... ben sağlam vti da alsam motorunu mutlaka acardım. sohctakı gıbı.
    Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Param olsa her renginden alırım koyarım garaja... Ama sedan olacak
    Yeşil Füme, beyaz, kırmızı, lacivert

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imhotep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım sana tavsiyem vti alıcaksan motoru bıtık olsun kendi bildiğin sekilde topla ondan sonra için rahat etesin... sıktığın zaman ulan acaba biyerden bişey olurmu dememek için... ben sağlam vti da alsam motorunu mutlaka acardım. sohctakı gıbı.
    Aynen abi geçen fatihlede aynı şeyi konuşuyorduk zaten o yaşta arabayı alırken motorunu açacakmışsın gibi almak lazım he illa kötü çıkmaz motor hondadır en nihayetinde ama bugün değilde yarın açacakmışsın gibi alacaksın bence.

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek arac alacak kapasıten varsa aracının ıyı gıtmesını ıstıorsan en ıyı cözum vtı bukadar basit vergısı dusuk yakıtı makul yağ değişimi yada tune harıc ustaya göturdüğümü pek hatırlamam e gidişi ***** karşılaştırıldığı arabalar 2litre yada turbo

yanı esas neden b16a2 kısaca bu motor yada muadılı bu rakamlara yenı kasalarda olmadığı ıcın arz talep meselesi.

Absinthé - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca ilanını ne kadar pahalı yazarsan araban o kadar temiz olur , giderli olur =))
    Belong to beyond of your horizon.

modify34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vti daki motor dünyada en iyi modifiye kaldıran motordur. bakkalda bile parçasını bulmak mümkün...

Caneration - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben de aldım güzel de bir para verdim,gocunmadım da 11 yaşındaki araca o kadar para verdiğime,bu yıllardır konuşulan ama sonuçlanmayan bir konudur çok gereksiz olmuş açıkçası...
    Caner DEMİRBAĞ

34 FJK 01 Lacivert Sedan Vti ''98
    34 GM 8834 Beyaz 207 Rc ''10
    34 VA 0284 Kırmızı Sedan 1.4 is ''98
    34 VM 8619 Seat İbiza Cupra ''11
    34 VR 1706 Kırmızı HB Vti ''98

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek arac alacak kapasıten varsa aracının ıyı gıtmesını ıstıorsan en ıyı cözum vtı bukadar basit vergısı dusuk yakıtı makul yağ değişimi yada tune harıc ustaya göturdüğümü pek hatırlamam e gidişi ***** karşılaştırıldığı arabalar 2litre yada turbo

yanı esas neden b16a2 kısaca bu motor yada muadılı bu rakamlara yenı kasalarda olmadığı ıcın arz talep meselesi.
    bu kadar basit işte bak ne güzel acıklanıyomuş tşk ettim kardeş.. bende demiyorum vtec 10000 lira olsun diye arkadaşlar ne kadar içerleyen adam varmış bi arabayı illaki almak içinmi konuşmak lazım soruyoruz tartışıyoruz güzel cevaplar verelim nolur.. sword gibi imhotep gibi güzel cevaplar..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)