Migrosun kangurusunu yatırıcaz en sonunda yere :D Migros, Carrefour gibi yerler özel bayilik olarak adlandırılıyor. Oralara muhtamelen gelmiştir bu sabah.
Printable View
onur şu senin meşhur imzalarından bi iki tane eklesene böyle boş boş çekilmiyosun ahauhauauhua
adamın konusunu karıştırma :D kendi rezilliklerini döktürtme bana burda ortaya :hehe:
onur cum sen konuyu temizletirsin :D ben başka konularda bu adamı rezil etmeye devam edecem :D
No problem, siz olmadan zevki çıkmıyor hiç bir konunun :D
ahaha tool amca birazdan hafta sonu spec yapar bizi o zaman :D
onur kardeşim elinize saglık henüz dergiyi alamadım
sana ve ankara daki ahmet kardeşime çok tşkler
migrosta falan Yok; cakacam kanguruuna:@
abi sen nerdesin ben elden getireyim sana dergiyi :D
o may gad :D nasıl olsa daha gelmez oralara akşam verim kargoya sabah elinde olur :D
bu bordo cıvıc yıne bır dergıye cıktıgında bayan ıceren cekım vardı yıne oyle hayırlısı ne dıyelım:)
hatunada deddim kötü alışkanlıklarım olarak bi alkol var bide Tunnıng TR. Bağımlısıyım abi bu sayıyıda alıcam :D:D
Mankenli çekimlerin maaliyeti ne kadar oluyor ;) Gerçi ilerde dergiye arabaya çıkardığımız zaman evli olmamak gerek :D
tune shop bölümü yok bu sayıdı.neden yer vermediniz?
valla benim arabam çıkana kadar almayacam dergiyi puhahahahhaha
hep arabacılar yalvarır abi arabamı dergiye çıkartın diye :) adamlar yıllardır kanka bitir çekelim resimleri diyo bi türlü çekemiyoruz çünkü bitmiyo :hehe:
Güzel sayı olmuş başarılar diliyorum :)
Bugun Carrefour'dan aldim dergiyi, cok guzel olmus elinize saglik :)
Kumburgaz meeting sayfasinda Red'e yer vermissiniz, sagolun : )
Bugün gelirken biri bana alırsa fena makbul geçer, daha yok burda:D
Ellerinize emeginize saglık kardesim ;)
Kapagı göremiyorum su an ama eminim iyidir, icerik hakkında da süphem yok zaten :)
Ooooo ikisi de fena kafa yapar :D
Genellikle mankenleri ya araç sahipleri ya da firmalar ayarlıyor. Bugüne kadar Tuning Türkiye tarihinde para vererek mankenli çekim yapıldığını duymadık. Bizim için amaç otomobili çekmek. Kızlı çekimi firmalar ya da araç sahipleri isteyince de kıramıyoruz tabiki. Ama asıl odak noktası her zaman otomobiller...
Tune shop bölümü stratejik bir konudan dolayı kaldırıldı. Bir nevi reklam verenleri korumak için de denebilir. Yeni çıkan ürünlerin haberlerini ilk sayfalardaki "Yeniler" bölümüne serpiştirmeye karar verdik. Tabi ki gerçekten ilgi çekicek olanlarını...
Bende malesef şimdi gördüm. :) Doktor, yandın sen :D
http://img141.imageshack.us/img141/15/44956000.jpg
2 e30 he :) mahş gerçekten ikiside bomba :)
Ef civic tampon ekiyle dahada şık olmuş valla :) güzel bir sayı olmuş eliniz sağlık :)
Dergiyi bulamadım Onur.Kozyatağı ve Ataşehir'e daha gelmedi sanırım?
semih karaman diye biri var;
yeni mi basladi?
(306evo yazisini hazirlamis)
ELLERINize kollariniza saglik guzel sayi,serhat arkadasimiza tekrardan ALLAH rahmet eylesin ..
bütün araçlara MAŞALLAH her birinde maddi manevi çok emekler var.
Ben bile dergi alıyorum artık :Dahahahah
Kemale bak ben en hızlı aslan bayrağını verdiğimi bilmiyorum puahahahahah
bnm parmak da stlegal le fena cıkmıss mauahuahaa dergı yıne 10 numara olmus kalıtesı ztn ortada acılışda BRN da ıyı cıkmıs :)
uçakta fena tırstığımdan aldım dergiyi okudum :D
çok güzel olmuş bro özellikle ilk sayfaların altındaki tech logoları büyük güzellik bizim meeting in fotolarıda on numara :D