Çok güzel bir sayı olmuş elinize emeğinize sağlık.
Printable View
Çok güzel bir sayı olmuş elinize emeğinize sağlık.
uçak korkusu böyle bişi demek moruk her detayı tekrar tekrar inceledim :D yusufffff :D
çok güzel bir sayı olmuş
keşke anıl kardeşimizin e30 larının fotosunda daha farklı bir seçim yapılsaydı, misalen;
http://i624.photobucket.com/albums/t...7/DSC_0066.jpg
güzel sayıya benziyor her zamanki gibi emeği geçen herkese teşekürler.
guzel hazırlanmıs herhalınden bellı oluyor ..maşallah.
Arkadaşlar iyi güzel diyorsunuz, tepkinizi anlıyorum ama fotoğrafı büyütüp baktınız mı hiç? Fotoğraf flu. Yüzü gözükmüyor neredeyse. Bu halde bu fotoğraf basıldığı taktirde nasıl çıkar biliyor musunuz? En net olan poz içlerinden seçildi ve eklendi. Fotoğrafları biz çekmediğimiz için böyle oldu malesef. Yoksa sayfa tasarımına göre çekim teknikleri bellidir. Belli bir çizgi var ve o çizgi devam ettirilmeli. Bu, sıradışı bir sayfa oldu malesef. Bizde böyle olmasını istemezdik ama eldekilerle yapılabilen buydu.
İnceledim harika sayı olmus
araç bulmak artık zorlaşıyormu sizin için ?
Hayır zorlaşmıyor. Stoklu çalışıyoruz zaten. Amaç farklı markalardan araçlara yer vermek genellikle. Ama ne yaparsak yapalım karşımıza en çok Honda çıkıyor. Dolayısıyla Honda markası her ay daha fazla yer alıyor dergimizde. Şu an şehir dışı çekimleriyle birlikte totalde 40'dan fazla aracın fotoğraflarını çekmemiz gerek. Zaten bizim yetişemediklerimizi ya da fotoğrafları çekildikten sonra sabredemeyenleri diğer dergide görüyoruz çoğu zaman. Biz biraz daha seçici olmaya çalışıyoruz. Örneğin E30'ları bu sayıya koyma telaşımız uzun zamandır bir E30'un yer almayışıydı. Yoksa Ankara'ya geldiğimizde de çekebilirdik fotoğrafları.
ahauhuhau kardeşim sen miydin ya ben by sabri sandım birden o yüzden şeettim :D
peki poster olacak araçlara nasıl karar veriyorsunuz .
çok anlamlı bir sayı olmuş emeği geçen herkese teşekkürler
onur bey bende şeyi merak ediyorum
yazı işleri müdürünü,editörü vs vs vs bunları nasıl belirliyosunuz kim seçiyo elemanları
prof. danışmanlık hizmeti alıyormusunuz.
fotoğraf makinasının pillerini hangi marka kullanıyosunuz bide en önemlisi buydu
şimdiden teşekkür ederim.
Şu olsun, bu olsun, o olsun diyoruz. :) Yalan değil gerçek. :) Posterler 4 adet. Araçlardaki özelliklere göre karar veriliyor. Aynen en başta dediğim gibi bu olsun, şu olsun diye seçiyoruz :) Zaten çekimleri yaparken kafamızda kesinleşiyor hangilerinin ne kadar yer alacağı.
İlk başta kura çektik. Kime ne çıktıysa o görevi üstleniyor :D ahahaha
Profesyonel danışmanlarımız Doktor Ecu, Semih Kahraman ve Savaş Paşaoğlu. :)
Flash'ın pillerini soruyorsunuz sanırım. Evet çok önemli bi konu :D GP 2700 Mah kullanıyoruz. 6 ayda bir çöpe atmakda ve yenisini almakda fayda var. Doğubank'da 2. kapıdan girince yaşlı bir amca var. 4 tanesini 20 tl'ye bırakıyor. Pazarlıkla 8 adetini 35'e alabilirsiniz. :D:D:D Yeterli mi :D
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
bide üşenmeden cevap yazmış yaa :D
ellerınıze saglık kardesım : )
tuning dergilerine karşı soguktum ama verdigin sıcak cevaplar fikrimi biraz degiştirdi teşekkürler.
gerçekçi gelmiyordu nedense robotlaşmış insanlar tarafından yapılan işler gibiydi (:
bide dikkatımı cektı baya sabırlı insanlarsınız :D
dergiyi dün aldım tebrikler güzel sayı fakat enkazda önceden airbag mi varmış? söküldüğü yazıyor da :D
Ahmet öyle olmak zorundayız. Son dakikaya kadar kapak aracı kesin değildir bizde. Hep yumurtayı görmek isteriz. Onu görünce üstüne iki göz, iki kaş, bi burun bide ağız çizeriz. Yani stresle dalga geçeriz. Çünkü strese girsek bu iş çekilecek bir iş değil. Sizden milyon tane şey isteyen araç sahipleri, okuyucular ve firmalar olduğunu düşünün. İşimiz zor ama bu işe giren bırakmayı istemez eminim. Kolay gibi gözükse de bir çok işten zordur. Sağlam psikoloji gerekir. :D Cumartesi Pazar nedir unutmanız gerek. Aynı şekilde ofiste sabahlamayı da hesaba katmanız gerek. Pazartesi ofise girip Cuma çıktığımız oluyor. Çıkarken hangi gündeyiz, tarih ne unutuyoruz. Eve gidip uyuyup sonrasında kalkınca kendimize geliyoruz. Eee ne oldu? Ömründen 1 hafta daha gidiyor. Şimdi ben bunu kafaya takacak olsam Bakırköy Ruh ve Sinir hastalıkları'nın müdavimi olurdum :D
semih karaman nerdesin :D
Alemdağa dergi gelmedi, en sonunda üye olacam illallah geldi:D
Onur dergiyi anca inceleyebildim.. Cok güzel olmus,emeginize saglık..
güzel sayı olmuş elinize sağlık
cadde16 :)
Teşekkürler arkadaşlar. Beğenmenize tüm dergi kadrosu olarak çok seviniyoruz. Ekim sayısında sizlere sürprizlerimiz var. Yine sıkı araçlar, yine sıkı konular yer alacak.
daha şimdi tam anlamı ile ınceleyebıldım gerçekten eksıksıze yakın bır sayı olmuş elerınıze sağlık..
Yiğit ilede yanyana olan resmımızı koymanız ıyı olmuş :D
Yunus bıraz hırsız tıplı cıkmış o resımde bırde Selım bı hareket yapar gıbı ama cozemedım :Dahauahh
Onur gercekten cok basarılı olmus.. yanlız benim kafama benim aracın parca listesinin oldugu yer takıldı kaymıs yazılar cok mu parca vardı da kaydırdınız :):)
Elinize emeginize saglık gercekten onur zaten foto da son nokta diycek kelime yok..
ben bile aracımı bu kadar guzel oldugunu dusunmuyodum :P
Tek takıldığım konulardan biriside Konya Drag organizasyonunun dergide hiç yeri olmaması.