nice mutlu yıllara sağlıkla huzurla..
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
arda dün kacırmısız lan idare et dogum gunun kutlu olsun
3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Nice senelere arda Böyle başlık ancak kop kadar kalitesinden gelirdi neyse erkan canımı sıkma
et giren yere dert girmez.
efe_so32 Nickli Üyeden Alıntı Nice Mutlu Yıllara Teşekkür ederim YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı nice mutlu yıllara sağlıkla huzurla.. Amin inşallah fatiii Nickli Üyeden Alıntı arda dün kacırmısız lan idare et dogum gunun kutlu olsun Nolcak abi hatırlaman yeterli kop42 Nickli Üyeden Alıntı neyse erkan canımı sıkma Niye öyle birşey dedi anlamadım
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla
mutluyıllarkocum
MÜLPA EMLAK | Mülkiyet Pazarlama mulpa.sahibinden.com kop42 Nickli Üyeden Alıntı bak kanka ınadına yapıolar amk ayfonla surdaydık burdaydık kanka al canon makınayıda su zıynet esyalarını cekek şeklimiz olsun
Nice mutlu sağlıklı yıllara kardeş
MuratB Nickli Üyeden Alıntı mutluyıllarkocum Teşekkür ederim JDMAREA punto Nickli Üyeden Alıntı Nice mutlu sağlıklı yıllara kardeş Amin inşallah
Mutlu Yıllar
mutlu yıllar
http://img82.imageshack.us/img82/152/imzasazzasasa.jpg
remus01 Nickli Üyeden Alıntı Mutlu Yıllar _sinan_ Nickli Üyeden Alıntı mutlu yıllar Teşekkür ederim her ikinize de
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları