tek hatlı tavsiye ederim şahsen memnun kalırsın hem ucuz hemde bir sürü özelligi var alırken kutunun içinden bütün aksesuarlarının olmasına dikkat et?
Printable View
tek hatlı tavsiye ederim şahsen memnun kalırsın hem ucuz hemde bir sürü özelligi var alırken kutunun içinden bütün aksesuarlarının olmasına dikkat et?
hımm keşke çift hatlı olsaymış yaa bana çift hat lazım :confused: ama 5800'da çok sıcak geldi bana özellikleride gayet tatmin ediciymiş.. konuda yorumları okudum'da :) peki çift hat önerebileceğiniz bi model varmı nokia'nın fiyat olarak 500-550TL'yi geçmemesi iyi olur. tşk'ler.
nokia çift hatlı üretmiyor.
arkadaslar msn icin ebuddy kendi programi war get.ebuddy den indirin nimbuzz kurabilirsiniz hem face hem msndeki kisileri ayni listede gosteriyor hem sohbet odalari war caniniz sikilrsa girip sohbet edin kizlarla opera we skyfire kurun skyfire face streetfire youtube deki wideolari aciyor super bi program
Skyfire 5800 icin yok demislerdi.
3 versiyon üstüste kurduran biri vardı ama onun icin de telefonu kırmak gerekiyordu, sertifika vs hikayesine...
Bu sekilde mi skyfire kurdun?
Ya zaten kendi browserından da operadan da memnun diilim, herkes skyfire diyordu ama 5800 icin uyumlu versiyonu yok deniyordu.
Bi daha bakıyım cıkmıstır belki :)
Süper oldu bu, facebook videoları izleyebiliyorum artık :)
Tesekkürler ;)
sky için dh'de kullanımdışı olduğunu yazmışlardı, 5800 için özel çıktımı acaba takip edemedim nezamandır?
bi sorum olucak ya pc suiteden yazilim guncellemsi yapicaktim dha once yapmadim hic yedeklemeyi flan yaptim ama yuklemedi ic hata war dedi neden olabilir acaba bi fikri olan warmi :beuj:
http://www.sanalreyonum.com/urun/-di...go_681045.aspx kapıda odeme secenegıde war 8gb hafıza kartıda hedıye
Kdv Dahil : 474,36 TL
Kredi Kartı Tek Çekim : 469,62 TL
Havale İle : 464,88 TL
Fiyat çok iyi tek çekim için.
Vatan bilgisayardada fiyatı düştü , world card 6taksitle 504tl
nokia saçmaladı bedava verecekler yakında:)
Evet cıkmıs kardesim :)
Cepten gir direk indirme sayfası cıkıyor :)
m.skyfire.com
Ben facebook applikasyonunu begenmedim ama, bi de sacmasapan youtubedan bile akıs yayınlıyor her seferinde filtreliyorum.
Skyfire icinden facebooka kendin girmek lazım, akısa falan acmak kötü oluyor.
Bu arada mesaj sıkıntısı yasayan varmı?
Kontorlu hatta 1 mesaja 3 mesaj kontoru düstü, eskiden nokialarda türkce karakter vs yazmayınca özel karakter diye fazla kontor gidiyordu yine öyle birsey olabilirmi?
Mesela;
deniz yerine denız yazdıgınızda eski telefonda özel karakter olarak görüyordu, bunda öyle birsey olma ihtimali varmı?
Mesaj yazma dilini ingilizce yaptım cözüldü gibi :)
Bu arada cok faydalı bi site ;)
http://www.applicationsnokia5800.com