USB kablom olmadan güncelleme yapabilirmiyim ?
Printable View
USB kablom olmadan güncelleme yapabilirmiyim ?
yazma dilini ingilizce yapın telefonun mesaj yazma hızı 2 katına cıkıyor ayrıca dediğin gibi yavuz tr karakterler 3 yada 4 harflik boyut kaplıyor.
bu handy shell n97 için diye biliyorum, bizim için çıktımı ki?
Bizim icin de oluyormus sanırım...
Asıl mevzuya geliyim;
Bugra sagolsun torrentten 800mb program indirmis nokia 5800 icin, msnden yolladı geldi.
Özel program isteginiz varsa zipleyip upload edebilirim.
Bu arada orjinal msn *** oldu, nette de görüodum bikac kisinin sıkıntısını benim de basıma geldi, 1 aydır düzgün calısan msn son günlerde hic online kimseyi göstermemeye basladı.
Nimbuzz yükledim, tek kelime ile süper.
Kinetic scroll destekliyor ve aynı anda facebook ve msn online kisileri aynı listede tek tek fotograflarıyla görüntülüyor ;)
gerekli programlar neler yazsaniz;
skyfire tamam peki baska neler lazim oluyor acaba?
şu handyshell i atsana bize yavuz :) ben msn Windows Live messenger ın orjinalini kullanıyorum ovi store da vardı ama kaldırdılar o zamna indirmiştim hala duruyo telefonda silmedim silmem de aslında e71 ler için ovi store da Nokia Chat diye bi program var onu bizim telefon için düzenleseler güzel olur baya iyi çünkü onun msni
bunu deneyen var mi?
http://qik.com/
bu aralar bende bu telefona merak salmış durumdayım..
şuan yine nokia xpressmusic kullanıyorum ama bu telefonu almayı düşünüyorum...
şuan turkcellin bi kampanyası var bu telefonla ilgili bilgisi olan var mı?? yardımcı olurmusunuz??
bu aralar hiç yeni bir şey varmı 5800 için :)
Bugün aldım dragger'ım sagolsun envayi çeşit programla donattı :) En güzeli de garmin gps, benim gibi adres özürlüler için birebir
Ne Kadara Aldınız Peki ??
bende aldım sonunda çok hoşuma gitti
bı sorum olcak bu telefonu kullanan arkadaşlara msn e nasıl ğırıyosunuz iiçinde proram var mı indirmek mi ğerekyo çok fazla kurcalamadımda bıde ğarmınde hanği haritayı kullanıyonuz sorunsuz olarak ?
22 Ocakda Bende Aldım Vadafone bayisinden 520 tl
Bende msn messenger var ama kinetic scroll desteklemedigi icin kenardan kaydırmak gerekiyor listeyi vs...
Nimbuzz bu acıdan daha iyi hem kinetic scroll destekliyor hem msnle beraber facebook online kisilerle de yazısabiliyorsunuz.
Garmin icin alttaki linkteki haritaları kullanıyorum.
http://www.reis-ieagles.com/ozel-pro...agles-t25.html
Nimbuzz telefondan ovistore gir, ücretsiz olarak ordan indirir.
Haritalardan da 2009.06 var sanırım bende, 2sini de yüklemistim tam hatırlamıyorum su an.
inanılmaz derecede arada kalmış biri olarak soruyorum,
samsung star wifi, samsung lindy ve nokia 5800.
kaç gündür araştırıyorum, okuyorum hala bir sonuca varmış değilim.
star- fiyat uygun, wi-fi konusunda ayar gerektiriyor sanırım bir çok yerde bu sıkıntıdan bahsedilmiş.
lindy- daha yeni birkaç özelliği var stara göre. kullanımı kolay.
5800- kapalı kutu, anlıyamadım iyi mi kötü mü, bazıları ekranı çok kullanışsız buluyor, bazıları çok kullanışlı, bazıları versiyondan sonra inanılmaz hızlandı diyor bazıları aynı kaldı :) gerçekten çözemedim yoksa fiyat performans açısından diğer 2 telefonu eziyor.
bu fiyat aralığında bu üçü dışında herhangi bir seçenek yok corby pro çıkmış oda nerdeyse + 100 TL.
yardımcı olabilirseniz sevinirim.
alo demek ve mesaj atmak icin kullaniliyorsa 5800 gereksiz;
gps lazimsa ve genis yazilim destegi isteniyorsa 5800