arkadaşlar analog olarak tv izlemek için program vs. kullanan varsa paylaşabilrmi?
Printable View
arkadaşlar analog olarak tv izlemek için program vs. kullanan varsa paylaşabilrmi?
videolar için bi çözüm bulabilen varmı ?
Konuyla alakalı bir model değil ama arkadaşım n97 almış onu inceledim gerçekten nokia son noktayı koymuş bu sefer zaten yeni çıkardığı her modelde bu hep böyle oluyor ama bu sefer gerçekten mükemmel ötesi bir cihaz ;)
http://behlulkula.files.wordpress.co...12/1431ber.jpg
çok basarılı bir tekefon. Zevkle kullanıyorum
Ben Garmin GPS kırarak yükledim. Oldukça da faydalı oldu. Heryere route ederek götürüyor.
Arkadaşlar 5800 ile ilgili birkaç sorum olacak,
-Cihaz pc suite veya ovi programı ile windows 7 de update olmuyor?Yanlış birşey mi yapıyorum ne yapmam gerekiyor.
-Ovi suite yükledim ancak pc suite teki gibi telefon usb den PC ye bağlı iken gelen arama ve mesajları PC ekranında göstermiyor doğru mu?Atladığım birşey mi var?
-Skyfire programında yazı yazmak için tıklayınca zorlanıyorum bişi yazmak için birkaç defa tıklamam gerekiyor,benim gibi problem yaşayan var mı?Ya da yanlış mı yapıyorum?
yardımcı olursanız sevinirim..
Offline çalışan artık Nokia'nın ücretsiz yaptığı OviMaps ve Türkiye haritası yerine Garmin kullanırsak ne gibi bir avantaja sahip oluruz. :)
Skyfire sadece video izlemek icin iyi, herhangi birsey yazacaksam vs normal browserı kullanıyorum ben...
walla cok guzel telefon.hatta bu mesaji 5800 dan yaziyorum.wireless var ondan internete girilebilio.
daha dün alcaktık arkdaşa işimiz çıktı gidemedik söyledik ayırttık kvk da 530 ytl yanında orjinal kenzo parfüm hediye veriliyor.bu telefon xpress multimedia segmantinde fiyat performans açısından en başarılı bulduğum cihazlardandır.aldıktan sonra en son software update ini yaptır güle güle kullan..
nokia shoplarda fiyatı 499tl almayı düşünenler bir uğrasın
ben bısı yuklemedım aldıgımdan berı guncellencek bısı varmı cok anlamıyorum telden versıyon felan napcaz
iPhone gibi fırlatarak menüleri hareketlendirme var. Kinetik hareketle. v40 ile geliyor. *#000# yazınca versiyonun çıkar.