hımmm okey anladım sımdı ben pc suıt ı de acık bırakıp denedım hata alıyomusum megerse read dıyınce hıc bısey cıkmıyodu..
sımdı oldu
tesekkurler bılgıler ıcın.. :)
Printable View
hımmm okey anladım sımdı ben pc suıt ı de acık bırakıp denedım hata alıyomusum megerse read dıyınce hıc bısey cıkmıyodu..
sımdı oldu
tesekkurler bılgıler ıcın.. :)
eveet herseyı yaptık update basladı bakalım :)
Evet hata verirse, altta calısan nokia ile ilgili tüm programları kapatın ;)
pekı guncellemeyı yaptım gusel olmus. daha tam kurcalayamadım ama sole bısey var
benım ekran da arka alan kırmızıydı sımdı grı bunu duzeltme yolu nedır ?
Navi product keyi girdiysen arka kısım rengi naviye göre degismistir.
Red keyi ile yapsaydın yine kırmızı kalabilirdi.
Ben arka planda fotograf kullanıyorum, o yüzden hic öyle bir sıkıntı olmadı :)
yok bende resım kullanıyorumda
hanı bırısını arıcagın zaman secılı olan kısıyı kırmızıya boyuyo ya. onlar mesela. yada menude sectıgın ogeyı boyuyo.
e sımdı eskı product u gırsek kırmızıya donermı ?
surumle ılgılı bı problem cıkartırmı ole yapsak ?
Ok anladım dedigini :)
Product code eski haline getirdiginde düzelirmi bilmiyorum ama schuminin verdigi red keyini secip tekrardan versiyon yükleyince düzelebilir.
Tabiki telefon su an güncel diyecegi icin format atman gerekebilir.
yegenimde vardi iphone kullaniodu calininca almisti bunu
ben kullandim bi gun sarjim olmadigi icin cok hosuma gitti dokunmatik falan cok basarili geldi ama iphone kullanmadim belki daha iidir
ama yegenim mesaj yazarken rahat degil demisti yine de ben begendim wifi falan varmis benim beklentilerimi karsilardi :)
yok surum guncelken tekrar bastan yukluyo yanı kendı format atıomus gıbı dusun...
hımm acaba deyermı tekrar kurmaya bılemedım..
sadece goz alıskanlıgı farklı bısey deıl..
yannız bısey farkettım ana menude bı öğe eksik :D hangısı bulamıyorum :D:D
v31 ken menude 12 oge vardı sımdı 11 var.. malzemeden calmıslar :D:D
aaaa
ayrıca msjlar da yavaslama var :S
gelen kutusunda 673 tane msj var onceden acarken hıc kasmıodu acıodu dırek
sımdı ılkonce msj yok dıyo 1 sanıye fılan beklıyo ondan sonra msjları acıyo ...
Mesaj koleksiyonu mu yapıyorsun :D
V40 kesinlikle daha hızlı.
Bu arada ben de simdi sen söyleyince niyetlendim.
Telefon blue veya red iken menüler daha renkli hareketliydi, ben de simdi blue yükleyeyim diyorum :D
ya msj kolleksıyonu yapmıyorumda
e gunde 100 un ustunde msj atıyorum gelıyo
e 3 4 gun onceye donmek ıstersek zaten 300 400 msj kafadan..:D
bıde sılmek zorgelıyo haftalık sılıorum :D
yaanı bıde renk olayı var parayı ver koca tablet ekran al sonra grı kullan olcak ısmı :D
bende sımdı donucem kırmızya napalım bı 20 dk daa beklerız :D
v40 yükledikten sonra normal hard reset öneriliyor. Ama ben dahil hiçbirimiz hard reset yapmadık. Ama bir arkadaşım sizin dediğiniz gibi mesajlarda felan yavaşlamadan bahsetti. Bende önce pc suite ile yedek alıp sonra hard reset attım bir problem kalmadı. Yanlız pc suite'de bir hata var. Bazen yedek dosyasını siliyo kendi kendine. O yüzden yedek alındıktan sonra alınan dosyanın boyutuna bakıp başka bir klasöre taşıyın.
Hard reset nasıl atılıyordu buna?
arama tuşu + arama kapama tuşu + fotoğraf çekme tuşu + telefonu açma tuşuna aynı anda basılarak açılacak telefon. o şekilde hard format atılıyor. baştan size soruyor işte hangi dil, nerdesiniz falan filan :D
yesıl, kırmızı ve kamera tuslarına aynı anda basılı tutuyosun actıgında senden tarıh saat ayarı ısterse hard format atmıs oluyosun.
ıstemezse atamamıs oluyosun tekrar yapıyosun.
Herseyi siliyormu?