Rica ederim.
5800 kullanıyorsanız, nimetlerden de faydalanmak lazım :)
Garmin GPS, mükemmel calısıyor ve tamamen ücretsiz, ne baglantı ücreti ne vs.
http://www.reis-ieagles.com/ozel-pro...agles-t25.html
Printable View
Rica ederim.
5800 kullanıyorsanız, nimetlerden de faydalanmak lazım :)
Garmin GPS, mükemmel calısıyor ve tamamen ücretsiz, ne baglantı ücreti ne vs.
http://www.reis-ieagles.com/ozel-pro...agles-t25.html
5800 arkadaş her dersde kopya çekti bu kadar iyi bi aletmiş :D
yavuz link için tekrar saol akşam tekrar yükliycem
aynen garmini bende tavsiye ediyorum aldığım günden bugüne sürekli kullanıyorum herhangi bir sapma olmadan gideceğiniz adrese götürüyor....
kopya konusuna gelince o konudada cok basarılı bir cihaz :) :) :) tek tusla ekran ısığının kapanması kopyaların anında yok olmasına sebep oluyor cok faydalııı :D
Ben arkadaşlarımda girdiğim kod ile bıraktım. Ama eşimin cihazında eski kodu geri girdim. Cihaz servise giderse garanti süresinde ağızlarına laf vermemek adına.
arkadaşlar bide 5230 u çıkmış bu telefonun daha az özellik falan filan tipide nerdeyse aynı
ucuz buralarda eşe dosta birine veririm
nasıldır iyimidir ? dokunmatik sistemi falan aynımıdır acaba ?
arkadaslar sımdı ben bu yazılanları okudum ama pek bı anlamadım.
product key nedir. nasıl deistircez dragger in verdigi linkteki programı kurdum
tam isleme girisiodumki product key olayi cikti.
simdi product key in ne kadarini yazicaz ?
yanı sadece sayılarımı yoksa sayılar ve yanındaki yazilaridami..
birde kendi product key imizi nerden goruruz. bende red var v.31 de hala 40 a yukseltmek istiyorum..
servise girdiğinde versiyonunuz eskiyse ve güncel versiyon cıktıysa ücretsiz olarak direk güncelleme yaparlar muhtemelen o zaman güncellenmiştir..
bu arada "reis-i eagles" bu konuların piridir neredeyse.çalışmayan program kesinlikle yayınlamaz muhtemelen bir yerde hata yapıyorsunuzdur...
en basta derken ?
ya sımdı bu navi olayini yapsam sonra tekrar geri cevirmek gerekmicek demissinizde deistirsek ne farkeder yada deıstırmesek ne olur.
acıkcası telefondan cok memnnum o yuzden kurcalamıyorum saanı solunu ama versıyon yukseltmekte fayda var
nss ne ne ise yarar
kodu deısık olunca ne oluyo
benımkının kodu ne red blue yada navı olunca ne oluyo ozellıklerde ne var hıc bırını bılmıyorum.
ya eskıden ben bole deıldım her teknolojık boku bılıodum
yaslanıomuyum ne :D
NSS, product kodunu degistirmeye yarar.
Product kodu neden degistirirsin? Cünkü telefonlara product kodlarına göre güncelleme cıkıyor. Senin telefonuna cıkmamıssa güncelleme cıkmıs bir product kodu kullanıp telefonunu beklemeden güncellemis olursun.
NSS actıgında, o resimdeki 1-2-3 islemlerini yaptıgında zaten product kodun orada cıkar, o senin telefonundaki koddur.
Senin telefondaki kodun bir önemi yok, verdigimiz kodlardan birini yazıp güncelleme yaparsın. Senin telefondaki kod ilerde eski kodu girmek istersen önemlidir, bi yere kopyalarsın orda durur.
Sonra diger numaralardaki islemleri yapınca product kodunu degistirip ve güncelleme yapabilirsin.