Cumartesi günü sıfır aldım.Gayet güzel kullanışlı tavsiye edilebilir bir cihaz...Nokia symbian işletim sayesinde program yükleme sunabilen veritabanı geniş bir telefon...
Varsa imkanın NokiaN900 al derim...
Printable View
Cumartesi günü sıfır aldım.Gayet güzel kullanışlı tavsiye edilebilir bir cihaz...Nokia symbian işletim sayesinde program yükleme sunabilen veritabanı geniş bir telefon...
Varsa imkanın NokiaN900 al derim...
arkadaşlar işyerinden bir arkadaşımın 5530 una garmin kurulumu yaptım fakat uygulamalar=yer=konumlama=konumlama yöntemlerine girdiğim zaman sadece bluetooth gps ve şebeke tanımlı gps mevcut. yardımlı gps ve tümleşik gps şeçeneği yok.ne yapıcaz.telefona has bi özellikmidir bu.garmini çalıştırıom bluetooth açılsınmı diyip duruyo.konu hakkında bilgisi olan bir arkadaşımız ilgilenirse çok sevinirim.saygılar...
5530 GPS özellği olmadığı için diğer seçenekler yok muhtemelen
arkadaşlar kusura bakmayın 5530 da gps olmadığını yeni öğrendim.saygılar..
Evet aynen öyle, sürekli baglanıp durdugu icin de sarjın bitiyordur.
Nokia Messaging ve Mail for Exchange kurmuyorum ben, her kurdugumda sacmasapan baglanıyor ediyor, wireless ve turkcell internete.
O kadar ayar yaptım, manuel baglanıp mail alma vs sectim ama ona ragmen baglanıyor.
Bu nedenle sildim ve yüklemiyorum kesinlikle.
Live messenger kurarsanız zaten eposta da geliyor icinde, mesajlar icinde görebiliyorsunuz hotmail olarak.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-...co-259721.html 5800ı olupta strobe yüklemeyen var mı:D 5800a çakar lamba:D
Simdi maxicep üyelik falan kasar, baska yerden linki yokmudur?
ovide vardı ordan indirmiştim ben strobeyi
Bakıyım bi :)
Yok kardesim sagol, oviden hallediyorum :)
evet nokia maili sildim ve kurtuldum sonunda :) salak program yaa habire bağlanıyo sinir etti 1 haftadır.
bu arada bu strobe fenaymış :D
strobe u nerden bulabilirizki yokmu burdan paylasabılıcek bırsıı ?
Oviye gir telefondan, orda karsına cıkacak :)
e girsem zatn buradn yazmam :) giremem su anda :S
strobe cok guzelmis gercekten :icon_tup: bu tur guzel uygulamalardan bilen warsa buraya yazin arkadaslar bizde indirelim :)
strobe gerçekten güzelmiş bende şimdi yükledimde hoş vala :)