@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
v50 de sıkıntı var diyorlar biraz abi v40 felan yapabilirmiyiz bununla ?![]()
bende v30 vardi v31 v40 falan indirmedim v50 guzel dediler direk v50 yi indirdim bi sorun yasamadim ins yasamamda
V50 en iyisi![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ya arkadaşlar rica etsem biriniz telefonun pilini çıkarıp pilin telefonla temas eden 3 tane metal marçanın üçününde eşit boyda olup olmadığını söyleyebilir mi![]()
nedeni isetelefonu yere düşüdüm geçenlerde oldukça şert ve betona düştü. şarjı çok çabuk bitmeye başladı düştükten sonra. bugün pili çıkarıp baktım o üç metalin boyları aynı değil. acaba ondan mı diye düşündüm de.
haritaları kullanmak beleş değilmiydi yawher girişimde bi 20 kuruş götürüyo
![]()
beleşovi store dan haritalarmı ne onu indirin sonra ovi sute den haritayı yükleyin sonra gprs bağlantısı için tümleşik olanı seçin diğerlerini kaldırın hatta turkcell olanı silin. kesinlikle çalışıyor bağlanıyor gitmenz gereken ere götürüyor
74 model sehpa...
evet oldu sen yazmdan az once buldumsağolasın.
Birde V50 yı yükleyecem ama suan wifi yok evde avea üzerinden yüklesem ne kadar sürer acaba ?
sinan direk pc dyüklesene v50 yi, orda program olmasılazım yazılım güncelleştirme diye ben hep onla yapıyorum, güncelleme zaten 155 mb mi ne öle bişeybence pc den yapman daha mantıklı gibi
ya ben o bağlantı noktasını direk hedefleren kaldırdım direk sildim. zaten aslında tümleşik gprs yapınca sadece onu kullandırıyor ama yiende güvenceye almak lam çünkü bazen internete girmek istiyor.
çok ciddi diyorum bende ilk başlada inat ettim ekrana resmen 5 dakka bakarak bkliyodum ama en güzeli öle açıcan haritaları koyucan telefonu beklicenbenim telefon en geç 5 dakka iersinde bağlanıyor haritaara
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)