yeni pillerde yok o olay benim bildiğim. bi de kasamam kendimi bitsin de koyıyım diye. pil ölürse yeni pil alır takarım olur biter![]()
Şarj sorunu yaşıyan başkaları da varmış..
http://forum.donanimhaber.com/m_39980191/tm.htm
Hmm V31 den devam anlaşılan....![]()
V31de de bazı seylerden mahrum kalıyorsun sarj cabuk bitse de güncel versiyon en iyisi.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Aynen v50 yükledikten sonra bi donmaya başladı ağırlaştı sanki ilk başlarda güzeldi ama şu son 1 haftadır kötü
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...kunmatik/detay bunla takas teklifi geldi napsam acep
Tekrar format attım sarj sorunu düzeldi gibi
Skyfire indiremiyorum, ülke desteklemiyor diyor kullanan var mı?
+ Calısan live messenger lazım, benim önceden yükledigim bugrada kaldı o da amerikada![]()
skyfireyi bilmiyorum da nimbuzz msn için çok iyi ben onu kullanıyorum bu arada gps için artık dakkada 1 mi ne 20 kuruş yiyiyor sizde de oluyor mu
V50 yı kurduktan sonra tek gordugum radyo dinlerken kitlenmesi. şarj sorunu henuz yaşamadım. titreşim de açık ekran ışığı da..
Nimbuzz zaten var, live messenger da olsun istedim her ne kadar scroll calısmasa da
Navigasyon da ne ayar yaparsanız yapın düsüyor, en güzeli internet paketiniz olmadıgı dönemlerde turkcell interneti ucurmak, o zaman hicbirsey düsemiyor
Telefon kitlenmesi de hic yasamadım, gayet iyi bu ara.
galeriye smslere şifre koyma programları kullanan var mı yardımcı olursa sevınırım telefon kılıdı harıcı bısı olursa daha kullanıslı sevınırım
valla aldigim gibi hc bisi yuklemedim harita olayi guzel konum belirliyrum bayagi ise yariyor
www.honda-tech.com